Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Σήμερα ο γάμος Καγιά-Κριθαριώτη!
 
Όλα είναι έτοιμα για τη σημερινή μεγάλη ημέρα για τη Βίκυ Καγιά και τον Νίκο Κριθαριώτη! Το αγαπημένο ζευγάρι έπειτα από τέσσερα χρονιά κοινής πορείας είναι έτοιμο να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

Ο γάμος γίνεται στις 7 το απόγευμα στο κτήμα Τσάκου στο Λαγονήσι, σε εξαιρετικά κλειστό οικογενειακό κύκλο και καλεσμένους μόλις 60 άτομα. «Γίνεται σε ένα εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στην μνήμη του μπαμπά του Νίκου», ανέφερε η Βίκυ Καγιά, που τόνισε ότι κανείς από την δουλειά της δεν θα βρίσκεται στο γάμο, αλλά όλοι μαζί θα γιορτάσουν το γάμο σε ένα πάρτι για φίλους και γνωστούς που σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί σε δύο μήνες.


Το νυφικό της Βίκυς θα είναι απλό αλλά κομψότατο και φυσικά made by... Σήλια κριθαριώτη! Ο στολισμός της εκκλησίας θα είναι επίσης λιτός και απλός όπως εξάλλου και το ζευγάρι.

Σε πάρτι γενεθλίων η Βίκυ, σε μπαρ στο Κολωνάκι ο Νίκος



Στο πάρτι γενεθλίων μίας καλής της φίλης βρέθηκε η Βίκυ Καγιά, λίγες ώρες προτού ντυθεί νύφη. Το μοντέλο και παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα σούπερ μίνι φόρεμα γεμάτο στρας, μέσα από το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της και γόβες Christian Louboutin, ενώ δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να χαμογελά και να απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που την «πολιόρκησαν» για μία δήλωση. Oι ερωτήσεις των ρεπόρτερ επικεντρώθηκαν στους λόγους που το ζευγάρι δεν θα επιτρέψει κάμερες και φωτογράφους στο γάμο του. Για μία ακόμη φορά, η Βίκυ Καγιά απάντησε ότι ήταν επιλογή των οικογενειών της ίδιας και του συντρόφου της να γίνει αυτό. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

Την ίδια ώρα, ο αγαπημένος της Νίκος Κριθαριώτης βρισκόταν στο γήπεδο, όπως είπε η Βίκυ, όπου παρακολουθούσε τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με τη Λετονία, ενώ αμέσως μετά απόλαυσε το ποτό του με την παρέα του σε κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας.
 
«10/10/10. Πού θα το ξαναβρούμε αυτό;», δήλωσε η Βίκυ Καγιά για την ημερομηνία του γάμου, την οποία τόσο η ίδια, όσο και ο Νίκος Κριθαριώτης θεωρούν σημαδιακή. Όπως άλλωστε και εκατοντάδες άλλα ζευγάρια που θέλησαν να εκμεταλλευθούν την συγκεκριμένη ημερομηνία για να ενώσουν τις ζωές τους.

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου