Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Έξαλλοι οι Ιάπωνες με φωτογράφιση υπουργού στη «Vogue»


Έντονες είναι οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην Ιαπωνία για τη φωτογράφιση που έκανε στο κτίριο του Κοινοβουλίου, για την ιαπωνική έκδοση του περιοδικού «Vogue», η υπουργός Δημόσιας Διοίκησης της χώρας.

Η Ρένο, 42 ετών, πρώην παρουσιάστρια της τηλεόρασης, εμφανίζεται στο τεύχος του Νοεμβρίου της ιαπωνικής «Vogue» να ποζάρει δίπλα σε μια μαρμάρινη σκάλα με ένα μίνι λευκό φόρεμα.

Το περιοδικό κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο το θέμα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων χθες, μετά την αναδημοσίευση των φωτογραφιών σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης χαρακτήρισαν «ανάρμοστη» τη φωτογράφιση, η οποία συνοδεύεται από συνέντευξη της Ρένο για τις πολιτικές της πεποιθήσεις και για το πώς συνδυάζει καριέρα και μητρότητα.

Η Ρένο, η οποία κατά το ήμισυ κατάγεται από την Ταϊβάν, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ακολούθησε τη νόμιμη οδό για τη φωτογράφιση, η οποία έγινε τον Αύγουστο, όταν το Κοινοβούλιο είχε διακόψει τις εργασίες του.

Σύμφωνα με το γραφείο της Ρένο, η φωτογράφιση στο Κοινοβούλιο εντάσσεται στο πλαίσιο των πολιτικών δραστηριοτήτων της. Απαγορεύονται μόνο οι φωτογραφίσεις για εμπορικούς σκοπούς.

http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου