Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010


Από 17 ώς 28 Νοεμβρίου

Παραστάσεις σύγχρονου χορού στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης



To Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης προσκαλεί και παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό τρεις ομάδες Σύγχρονου Χορού από το Ισραήλ, σε τρεις διαφορετικές χορογραφίες, που αποτυπώνουν τους προβληματισμούς και την πολυμορφία της σύγχρονης ισραηλινής σκηνής.

Οι χορογράφοι Αρκάντι Ζάιντες με το Quiet και οι Νιβ Σάινφελντ και Όρεν Λαόρ με το Post-Martha παρουσιάζουν για πρώτη φορά δουλειά τους στην Ελλάδα, ενώ η Γιασμίν Γκόντερ επιστρέφει με τη νέα της δυναμική χορογραφία Love Fire.

Από την Τετάρτη 17 έως την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στο Θέατρο του Ιδρύματος οι ταλαντούχοι και βραβευμένοι χορογράφοι θα μας παρουσιάσουν τους προβληματισμούς τους για τις συγκρούσεις και τη κοινωνική κατάσταση στη χώρα, τον τρόπο που μπορεί να αποδοθεί ένα κλασικό σύγχρονο θεατρικό έργο σε μία παράσταση χορού, τις σημερινές σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα.

Τρεις νέες παραγωγές με διαφορετικές καλλιτεχνικές γλώσσες, χιούμορ, τόλμη, ποιητική διάθεση, χορευτική δεινότητα, ανατροπές, εντάσεις και εκρήξεις και πάνω από όλα ένα φρέσκο χορογραφικό λεξιλόγιο που σίγουρα θα απολαύσουμε και θα εμπλουτίσει τις γνώσεις μας στο σύγχρονο χορό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1231065434#ixzz13z1nLChY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου