Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Η Ζιζέλ κόβει την ανάσα με το κορμί της!


Έκοψε τις ανάσες για ακόμα μια φορά η Ζιζελ με το κορμί της. Φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο σορτσάκι και μια μωβ μπλούζα άρχισε να λικνίζεται. Με την καλογυμνασμένη κοιλιά της σε κοινή θέα και με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της ξεσήκωσε τους θαυμαστές της για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ.

«Είναι κουραστικό αλλά και διασκεδαστικό. Αγαπάω το χορό αλλά όταν πηγαίνω να χορέψω δεν φοράω δωσεκάποντα.  Παθαίνω κράμπες με τα  ψηλά τακούνια», είπε το διάσημο μοντέλο σε  ένα από τα διαλλείματα των πολύωρων γυρισμάτων.

Τα οπίσθια της Ζιζέλ ανεβάζουν τις μετοχές του… προϊόντος που λανσάρει αλλά ακόμα και οι καλλονές χρειάζονται φροντίδα. Έτσι οι συνεργάτες περιποιούνται τις καμπύλες της με… σπρέι.

Η Ζιζελ ταξιδεύει πολύ συχνά και όποτε αυτό είναι εφικτό παίρνει μαζί της και το γιο της. «Είναι φορές που θέλεις να μείνεις σε ένα μέρος και να κοιμηθείς στο δικό σου κρεβάτι. Ταξιδεύω κάθε εβδομάδα σε άλλη χώρα. Είναι δύσκολο», λέει το 30χρονο topmodel. Για την ίδια το πιο σημαντικό είναι η οικογένεια της και όπως λέει νιώθει ωραία όταν φτάνει στο σπίτι.

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου