Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΚΟΣ"


Για την ακρίβεια ο δίσκος θα έπρεπε να έχει τον τίτλο «Αιτία για επιτυχία» γιατί αυτό ακριβώς είναι!
Ο Δημήτρης Φάκος συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία που μπορούν να τον χαρακτηρίσουν ενεργό μέλος της γενιάς που έρχεται…Για την ακρίβεια έφτασε… αυτή των 592 ευρώ…
Στοιχείο πρώτο, λοιπόν, τα μερικά από τα τραγούδια του τα έχουμε ήδη αγαπήσει και τα ακούμε σε όλα τα ραδιόφωνα. Το «Εμένα θες» με τον Σάκη Ρουβά, το «Δεν είμαι η μαμά σου» με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, το «Να προλάβω» με την Ραλλία Χρηστίδου, το «Τρέχει τίποτα» με τον Νίκο Μίχα είναι μερικές μόνο από τις ραδιοφωνικές επιτυχίες που φέρουν την υπογραφή του.
Στοιχείο δεύτερο, ο προσωπικός του δίσκος που κυκλοφορεί από την legend με τίτλο «Αιτία για αλητεία» και περιέχει 10 αιτίες για να αγαπηθεί. Τα «Αναδρομικά» με τους STAVENTO σίγουρα είναι μια από αυτές! Υπάρχει ακόμα και μια διασκευή- έκπληξη στις «Θαλασσιές τις χάντρες» του αγαπημένου όλων Μίμη Πλέσσα, καθώς και ένα επίσης πολύ όμορφο ντουέτο με την Δόμνα Κουντούρη.
Στοιχείο τρίτο, last but not least, η ιδιαίτερη χροιά και ερμηνεία του Δημήτρη Φάκου που σφραγίζει τα κομμάτια του με το εντελώς προσωπικό του ύφος.
Με τόσες απτές αποδείξεις για την ιδιαιτερότητα και την προσωπικότητα του συγκεκριμένου album το μόνο που μπορεί κανείς να ευχηθεί είναι καλή ακρόαση!
http://www.tromaktiko.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου