Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Πάτρα: Ο κρατούμενος, ο αστυνομικός και… η σέξι ερωμένη!


Ένα απίστευτο περιστατικό από αυτά που συναντάμε σε σενάρια ευφάνταστων βιβλίων ή ταινιών του Χόλυγουντ αποκαλύπτει η εφημερίδα «Κόσμος της Πάτρας».

Πρωταγωνιστές σε αυτό ένας κρατούμενος, μια … τσαχπίνα ερωμένη, ο αστυνομικός και ο δεύτερος φίλος της καλλίγραμμης ερωμένης!

Όλα συνέβησαν προ ολίγων ημερών, όταν άνδρες της δίωξης ναρκωτικών συνέλαβαν έναν νεαρό για χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο νεαρός οδηγήθηκε στο τμήμα της περιοχής, εκεί όπου εμφανίστηκε και η ερωμένη του όλο αγωνία για το τι θα γίνει με τον ευκατάστατο αγαπημένο της.

Μόνο που η αγωνία της -όπως αποδείχθηκε- δεν ήταν και τόσο έκδηλη ή έντονη, μιας και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα η κοπέλα «έπεσε» από το ψηστήρι του αστυνομικού που είχε εντυπωσιαστεί από τα κάλλη της!

Η αθεόφοβη ερωμένη, λοιπόν, γοητευμένη πρότεινε το εξής εκπληκτικό στον αστυνομικό: να πάρει τα κλειδιά από το κρατητήριο μαζί του και να πάνε στο διαμέρισμα του κρατούμενου για να "ευχαριστηθούν" ο ένας τον άλλο! Υπακούοντας στις ορμές του ο αστυνομικός και εκτιμώντας ότι μέχρι να οδηγηθεί ο κρατούμενος στον Εισαγγελέα υπήρχε άφθονος χρόνος, έφυγε μαζί με την κοπέλα για… τα περαιτέρω!

Εκεί όμως περίμενε και τους δύο μια δυσάρεστη έκπληξη αφού ο δεύτερος εραστής της καλλίγραμμης δεσποινίδος είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του ευκατάστατου κρατούμενου και... νούμερο ένα εραστή της κοπέλας με σκοπό να το ληστέψει!

Βλέποντας τον αστυνομικό να μπαίνει με την κοπέλα στο διαμέρισμα, ο εραστής-επίδοξος κλέφτηςάρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να πετά πέτρες με αποτέλεσμα να έρθει... η αστυνομία!

Οι άνδρες της Αμέσου Δράσεως έφθασαν άμεσα και συνέλαβαν και τους τρεις τους με αποτέλεσμα ο αστυνομικός κάθεται τώρα σε αναμμένα κάρβουνα για την πιθανότητα να διαταχθεί ΕΔΕ εναντίον του.

Όσο για τους άλλους πρωταγωνιστές της απίστευτης ιστορίας; Ο πρώτος εραστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στον δεύτερο εραστή υπεβλήθη μήνυση για διατάραξη κοινής ησυχίας ενώ παράλληλα πάνω του βρέθηκε και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Η… άτακτη κοπέλα, τέλος, κυκλοφορεί ελεύθερη και ωραία!
http://www.star.gr/ellada_kosmos/70251/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου