Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010




Τέλος στην «αγωνία» του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου ζητείται από το Πρωτοδικείο Αθήνας, καθώς δύο εκ των υποψηφίων, που έχουν καταλάβει τη δεύτερη και την τρίτη θέση, φαίνεται πως έχουν διαφορά μόλις μιας ψήφου.


Πρόκειται για τους Βασ. Σπανάκη (Ν.Δ.) και Αρ. Κρεμμύδα (ανεξάρτητος), για τους οποίους ο πρώτος γύρος των προχθεσινών εκλογών δεν έχει τελειώσει, έπειτα από σχετικό αίτημα που κατατέθηκε. Σε αυτό ζητείται η καταμέτρηση των ψήφων κατ' απόλυτη προτεραιότητα, προκειμένου να αποσαφηνιστεί ποιος από τους δύο υποψηφίους καταλαμβάνει τελικώς τη δεύτερη θέση και προχωρά στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών για να διεκδικήσει τη δημαρχία, αντιμέτωπος με τον Ανδρ. Ευθυμίου (ΠΑΣΟΚ).
Σύμφωνα, πάντως, με τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών και χωρίς να έχει γίνει η αιτηθείσα επανακαταμέτρηση, δεύτερος με ελάχιστη διαφορά περνάει ο Βασ. Σπανάκης.
Παράλληλα, από χθες ξεκίνησε η διαλογή των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, ενώ μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να έχει γίνει η επίσημη ανακήρυξη των συνδυασμών που θα περάσουν στον επαναληπτικό γύρο της ερχόμενης Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου