Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Τα βλέμματα στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ



Το ενδιαφέρον της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας επικεντρώνεται στο ΟΑΚΑ, όπου το Σάββατο η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Η Ένωση θα τα δώσει όλα για τους τρεις βαθμούς της νίκης, αν θέλει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν απέναντι στον πρώτο Ολυμπιακό, με ανεβασμένο ηθικό, μετά και την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με τον Σκόκο, ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο, δεν θα είναι στη διάθεση του Χιμένεθ ο Σ. Σάχα και ο Ι. Μπλάνκο, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη ή έστω ισοπαλία, για να παραμείνει πρωτοπόρος στη βαθμολογία. Τον Ε. Βαλβέρδε προβληματίζουν οι σημαντικές απουσίες, καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιο, Μπράβο και Τοροσίδη. Ο Ιμπαγάσα πάντως ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Σε ό,τι αφορά τα άλλα σημαντικά παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής, την Κυριακή, ο Ζ. Φερέιρα θα κάνει το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, στον πάγκο του Παναθηναϊκού, κόντρα στην Κέρκυρα. Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τη νίκη, για να παραμείνουν μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας.

Δύσκολη θα είναι η αποστολή του Άρη, που θα αντιμετωπίσει στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό, στον αγώνα με τον οποίο ανοίγει η αυλαία της αγωνστικής. Την Κυριακή, ο ΠΑΟΚ, θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Ατρόμητο, και είναι σίγουρο φαβορί για τη νίκη, αρκετά σημαντικό είναι και το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την Καβάλα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ  
17:15 Πανσερραϊκός-Αρης          
17:15 Εργοτέλης-ΑΕΛ           
19:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός          
    
ΚΥΡΙΑΚΗ  
15:00 Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα 
15:00 Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη  
15:00 Πανιώνιος-Ηρακλής         
17:15 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος             
19:30 Κέρκυρα-Παναθηναϊκός

http://www.ant1online.gr/Sports/football/Pages/201011/257ce43b-f824-4b5d-8cc7-40a016d62094.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου