Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Που πήγαν οι καμπύλες της;


Μπορεί η Eva Mendes να έγινε διάσημη για το χυμώδες στιλ και τις θελκτικές της καμπύλες όμως, όπως φαίνεται σιγά -σιγά, υποκύπτει στα πρότυπα του Χόλιγουντ που θέλουν τις γυναίκες πολύ αδύνατες.

Η 36χρονη Λατίνα σταρ, στην προώθηση της νέας της ταινίας «The Other Guys» στην Μαδρίτη, εμφανίστηκε εμφανώς αδυνατισμένη, φορώντας ένα στενό πράσινο φόρεμα Prada που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους και τα μπράτσα της.
Η όμορφη ηθοποιός που έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη δημόσια εικόνα της, δηλώνει «αγανακτισμένη» από την πίεση που της ασκείται να είναι σέξι σε όποιον ρόλο κι αν παίξει.

«Αν και εγώ είμαι υπεύθυνη για την εικόνα που βγάζω, απογοητεύομαι γιατί δεν θέλω να χαρακτηρίζομαι μόνο ως σέξι. Σίγουρα θα ήταν καλό για την ματαιοδοξία μου, όμως θα προτιμούσα να χαρακτηρίζομαι για την εξυπνάδα μου και την αίσθηση του χιούμορ που διαθέτω».
Η Eva επιμένει πως, παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση, στην πραγματικότητα έχει τις ίδιες ανασφάλειες όπως κάθε άλλη γυναίκα, ειδικά όταν πρέπει να γδυθεί μπροστά στο φακό.
Ωστόσο, αποφεύγει να κάνει αρνητικές σκέψεις, ενώ αποκαλύπτει ότι «δούλεψε» σκληρά προκειμένου να αγαπήσει τον εαυτό της.

Πηγή:star.gr
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου