Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Με γκολ του Έλληνα επιθετικού στο 87’ η Φρανκφούρτη 1-0 την πρωτοπόρο Ο Γκέκας «φρέναρε» τη Ντόρτμουντ

Μετά από… διάλειμμα μίας αγωνιστικής ο Φάνης Γκέκας ξαναβρήκε δίχτυα και παράλληλα οδήγησε τη Φρανκφούρτη στη νίκη επί της πρωτοπόρου Ντόρτμουντ με 1-0, που υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από 15 παιχνίδια (είχε χάσει στην πρεμιέρα από τη Λεβερκούζεν). Αποθεώθηκε από 51.000 κόσμο ο Έλληνας επιθετικός τη στιγμή που έδωσε τη θέση στον Αμανατίδη στο 90’.

Για μία ακόμα φορά φέτος ο Φάνης Γκέκας αναγκάζει τους οπαδούς της Φρανκφούρτης να τον χειροκροτήσουν όρθιοι στην κατάμεστη (είχε sold out) «Κόμετσμπανκ Αρίνα»! Ο 30χρονος επιθετικός μπορεί να ήταν εξαφανισμένος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τη Ντόρτμουντ, ωστόσο τρία λεπτά πριν από το τέλος εκμεταλλεύτηκε έξοχη μπαλιά στον κενό χώρο και με ψύχραιμο πλασέ χάρισε τη νίκη στη Φρανκφούρτη, πετυχαίνοντας παράλληλα το 14ο φετινό του τέρμα. Η Ντόρτμουντ εξακολουθεί να είναι μόνη πρώτη, όμως ενδεχομένως η Λεβερκούζεν να πλησιάσει περισσότερο, αν κερδίσει την Κυριακή την Φράιμπουργκ.
 
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής που διεξήχθησαν σήμερα, ξεχώρισε η εντυπωσιακή εμφάνιση του Ραούλ με τη φανέλα της Σάλκε, καθώς ο Ισπανός πέτυχε και τα τρία τέρματα στο 3-0 επί της Κολωνίας, σ’ ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε για 13 λεπτά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος (πέρασε στο 77’ στο ματς στη θέση του Φαρφάν).
 
Η βαθμολογία στην κορυφή: Ντόρτμουντ 43, Λεβερκούζεν 32, Ανόβερο 31, Μάιντς 30, Μπάγερν 26, Φρανκφούρτη 26, Χόφενχαϊμ 25, Φράιμπουργκ 24, Αμβούργο 24

http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου