Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τρεις νεκρούς

astynomia_erevnes7896412
Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αποδίδεται η δολοφονία δύο ανδρών, 46 χρονών, την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, η οποία -όπως πιστοποιήθηκε- έγινε με το ίδιο όπλο. Όπως λέει η αστυνομία, δράστης είναι ένας άνδρας, 43 χρονών, που φέρεται ότι είχε οικονομικές διαφορές με τα θύματα του, και μετά την αποτρόπαια πράξη του αυτοκτόνησε.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Με το ίδιο όπλο φαίνεται ότι έγιναν οι δολοφονίες των δύο ανδρών, ηλικίας 46 ετών, την Κυριακή στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι, κατά πάσα πιθανότητα, δράστης και των δύο φονικών ήταν ο 43χρονος ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Οι έρευνες συνεχίζονται για να ταυτοποιηθούν οι κάλυκες και τα άλλα ευρήματα με το όπλο που χρησιμοποίησε ο 43χρονος για να δώσει τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το πρωί της Κυριακής, ο 43χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην συνεργό του, επειδή είχαν οικονομικές διαφορές από υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.
Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε στην ίδια περιοχή νεκρός ένας ακόμα 46χρονος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία και αυτός είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για ναρκωτικά.
Πηγές: ΝΕΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://news.ert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου