Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Η Μενούνος έπεισε την Αντζελίνα να διαφημίσει την Ελλάδα

Της Μαρίας Λεμονιάς


Η Μαρία Μενούνος επιστρατεύει τους διάσημους φίλους της για καλό της Ελλάδας. Μετά τα τρέιλερ με τους Ελληνες σελέμπριτι να μιλούν για την οικονομική κρίση στα αμερικανικά ΜΜΕ (θυμόμαστε τις φωτογραφίες με τον αλυσοδεμένο Αλέξη Γεωργούλη να λέει ότι θα το ξεπεράσουμε), τώρα ήρθε η σειρά και των ξένων σταρ να παίξουν τον ρόλο τους. Και μάλιστα εκείνων που απασχολούν συχνά τα media και διαθέτουν εξέχουσα θέση στον λόφο του Χόλιγουντ. Πρώτη και καλύτερη η Αντζελίνα Τζολί. 


«Στο τελευταίο της ταξίδι στην Ελλάδα, που έγινε πριν από περίπου δύο μήνες με αφορμή τον Μαραθώνιο, η ελληνικής καταγωγής Μαρία κατάλαβε ότι η κατάσταση είναι πολύ πιο δύσκολη από αυτή που περιγράφεται», αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της. «Γι’ αυτό και ανέλαβε την πρωτοβουλία να κινητοποιήσει ανθρώπους που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς στις εκπομπές της, με τους οποίους έχει κρατήσει μια πιο προσωπική σχέση, προκειμένου να αναπτύξουν πρωτοβουλία με την οποία θα βάζουν τα πράγματα στη θέση τους, αλλάζοντας την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό. Μια σειρά από τηλεοπτικά σποτ με ξένους σταρ θα φέρουν τη σφραγίδα του σεναρίου αλλά και την υλοποίηση της εταιρείας παραγωγής της Μαρίας. Αυτές τις ημέρες μάλιστα γίνονται οι πρώτες συζητήσεις με όλους εκείνους που θα πλαισιώσουν την προσπάθεια».




Τα Οσκαρ και οι ευχές Γερουλάνου

Μέσα από μια σειρά συναντήσεων που είχε η Ελληνίδα δημοσιογράφος με κινηματογραφικούς σταρ κατέληξε στην απόφαση η πρώτη που θα δοκιμαστεί στο εγχείρημα να είναι η Αντζελίνα Τζολί, μια φίλη της που τα συνδυάζει όλα: καριέρα και προβεβλημένη προσωπική ζωή. Κάθε της δήλωση απασχολεί τα media για ημέρες και αυτό εξυπηρετεί τους σκοπούς της. Μάλιστα, άνθρωποι από το περιβάλλον της επισημαίνουν: «Στη συνάντηση που είχαν οι δύο γυναίκες πριν από λίγες ημέρες στα γραφεία της Μαρίας στο Μπέβερλι Χιλs έγινε εμφανές ότι η Τζολί είδε το όλο εγχείρημα με ενθουσιασμό. Το γεγονός άλλωστε ότι είναι πρέσβειρα της UNICEF, ότι βοηθάει τους φτωχούς ανά τον κόσμο να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους αλλά και ότι διαθέτει και η ίδια σπίτι στη Σαντορίνη και επομένως λατρεύει την Ελλάδα έκανε τις συνεννοήσεις ακόμη πιο εύκολες».

Η σέξι Αμερικανίδα ηθοποιός δεν θα πρωταγωνιστήσει μόνο σε μια σειρά από τηλεοπτικά σποτ που θα διαφημίζουν τη χώρα μας, αλλά θα αναφέρεται στην Ιστορία του τόπου μας και στη γνήσια ελληνική φιλοξενία όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Ακόμη και στο πολυφωτογραφημένο κόκκινο χαλί των Οσκαρ. «Η προσπάθεια θα είναι συνολική και οργανωμένη. Μόνο έτσι θα έχει αποτέλεσμα», δηλώνει.

Η Αντζελίνα Τζολί μπορεί να είναι η πρώτη που θα δοκιμαστεί στην προσπάθεια, δεν θα είναι όμως η μόνη. Ακολουθούν επαφές με τον Μπεν Αφλεκ, την Τζούλια Ρόμπερτς και άλλους. Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος όχι μόνο είναι ενήμερος για το θέμα αλλά βρίσκεται και σε ανοιχτή γραμμή με τη Μαρία Μενούνος. Η παρουσία της άλλωστε στον Μαραθώνιο της Αθήνας έπεισε ότι η μικροκαμωμένη καλλονή έχει τον τρόπο της να ξεσηκώνει τα ξένα media.





Περισσότερα:http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου