Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Το πρωί μαθήτρια, το βράδυ μοντέλο


Η πανέμορφη Στεφανία Καπαρέλη είναι μόλις 15 ετών και ασχολείται με το μόντελινγκ. Και όταν ένα κορίτσι είναι μοντέλο από τα 15 του, αυτό δεν μπορεί παρά να αποτελεί από μόνο του είδηση, ανεξαρτήτως της συνέχειας.

Η Στεφανία γεννήθηκε το 1995 και παράλληλα με το σχολείο ασχολείται με χίλια δυο άλλα πράγματα. «H καθημερινότητά μου και όλων των συμμαθητών μου είναι τρέξιμο όλη την μέρα για να προλάβουμε σχολείο και φροντιστήρια. Εγώ παράλληλα κάνω και κλασικό τραγούδι, μαθήματα υποκριτικής και κινησιολογίας, αλλά και αθλητισμό. Μόνο τα σαββατοκύριακα χαλαρώνω όταν κάνω βόλτες με την παρέα και πηγαίνουμε για σινεμά ή καφέ», δήλωσε στο περιοδικό Nitro, με το οποίο έχει… την ίδια ηλικία!

Ωστόσο, το μόντελινγκ, όπως λέει, το βλέπει σαν σκαλοπάτι για να γίνει ηθοποιός. «Μοιάζει λίγο το ένα με το άλλο. Το ένα θα με βοηθήσει με το άλλο», ανέφερε. Οσο για την εποχή του Μνημονίου την οποία βιώνει; «Με προβληματίζει όλο αυτό που γίνεται γιατί η γενιά μου κουβαλάει την ευθύνη να καλυτερέψει τα πράγματα. Δεν λένε ότι εμείς οι νέοι είμαστε οι μελλοντικές αξίες αυτής της χώρας;» 

http://www.star.gr/life_style/71355

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου