Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Τα κάλαντα στους πολιτικούς



Παραμονή Χριστουγέννων, και στη σκιά της οικονομικής κρίσης τα πατροπαράδοτα κάλαντα και οι ευχές δίνουν εορταστικό χρώμα και ζεσταίνουν τις καρδιές των ανθρώπων με την ελπίδα και την προσμονή της γέννησης του Θεανθρώπου. 
Ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του Άντα πήγαν στο ίδρυμα «Μαζί για το Παιδί» στη Παλλήνη, όπου θα παιδιά που φιλοξενούνται έψαλαν τα κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ο κ. Παπανδρέου έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό και τους νοσηλευτές του ιδρύματος για την προσφορά τους τονίζοντας ότι είναι μια πολύ σημαντική δουλειά σε μια δύσκολη εποχή που η Ελλάδα χρειάζεται αυτές τις προσπάθειες και αυτή την αλληλεγγύη. Τα παιδιά των αστυνομικών υπαλλήλων έψαλλαν τα κάλαντα στον Αντώνη Σαμαρά και τη σύζυγό του Γεωργία. Ο πρόεδρος της ΝΔ ευχήθηκε υγεία σε όλους τους Έλληνες και ελπίδα για τη χώρα. Μηνύματα ελπίδας ,στη σκιά της οικονομικής κρίσης ακούστηκαν στις χριστουγεννιάτικες δηλώσεις και άλλων αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης . 

Ο Γ. Παπανδρέου στο Ίδρυμα "Μαζί για το Παιδί" και τα κάλαντα απ’ τα παιδιά 

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Ίδρυμα "Μαζί για το Παιδί" στην Παλλήνη, όπου τα παιδιά που φιλοξενούνται σ' αυτό έψαλαν στον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του κάλαντα των Χριστουγέννων και τραγούδια. 

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Μπαρτζιώκας, ο οποίος επισήμανε πως πρώτη φορά επισκέπτεται το Ίδρυμα πρωθυπουργός της χώρας. 

Από τη μεριά του ο κ. Παπανδρέου έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό και τους νοσηλευτές του Ιδρύματος για την προσφορά τους, τονίζοντας ότι είναι μία πολύ σημαντική δουλειά σε μία δύσκολη εποχή, που η Ελλάδα χρειάζεται αυτές τις προσπάθειες και αυτή την αλληλεγγύη. 

Αποχωρώντας ο κ. Παπανδρέου ευχαρίστησε πολύ τα παιδιά και το προσωπικό για τη χαρά, όπως είπε, που έδωσαν, επισημαίνοντας ότι είναι μία αχτίδα φωτός ,για τη χώρα μας, που τη χρειαζόμαστε. 



περισσότερα http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_1932.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου