Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

«Σκέφτομαι να παρατήσω το βόλεϊ για να ζήσω»


Μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εφημερίδα «VETO», η οποία κυκλοφόρησε εκτάκτως σήμερα, παραχώρησε ο βολεϊμπολίστας της ΕΑ Πατρών, Γιώργος Στεφάνου.

Ο διεθνής λίμπερο μίλησε για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές στο συγκεκριμένο άθλημα, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να βρει άλλη δουλειά για να μπορέσει να ζήσει την οικογένειά του.

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Στεφάνου στο «VETO»

Για το πώς εισπράττει ο ίδιος την κρίση στο βόλεϊ: «Βρισκόμαστε σε μια πρωτόγνωρη περίοδο, που τα οικονομικά προβλήματα που έχει η χώρα μας, έχουν επεκταθεί στον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα στο χώρο του βόλεϊ. Αυτό που έχουμε αρχίσει να βιώνουμε εμείς σαν αθλητές είναι ότι, τόσο η Ομοσπονδία, όσο και όλοι οι σύλλογοι της Α1, αλλά και της Α2 αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Από τη μία είναι οι καθυστερήσεις των επιχορηγήσεων από την κυβέρνηση, από την άλλη η απομάκρυνση χορηγών από τις ομάδες για διάφορους λόγους. Σίγουρα βιώνουμε τη μέγιστη ανασφάλεια. Δεν είμαστε από τα αθλήματα που αμειβόμαστε υψηλά, σε σχέση πάντα με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&cid=0&aid=223446

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου