Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ-Επίσκεψη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο


Σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ, συνοδευόμενη από το τεχνικό τιμ, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το Ογκολογικό Παιδιατρικό Τμήμα του Ιπποκρατείου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του νοσοκομείου τα παιδιά και οι γονείς τους συναντήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που φρόντισαν με την παρουσία τους και μόνο να σκορπίσουν χαρά και χαμόγελα στα μικρά παιδιά.

Στον αγωνιστικό τομέα και εν όψει του αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην διάθεση του προπονητή Μάκη Χάβου είναι οι ίδιοι παίκτες όπως και στο χθεσινό παιχνίδι της Κέρκυρας, καθώς από τον τελευταίο αυτό αγώνα δεν προέκυψαν προβλήματα, ενώ δεν επιστρέφει και κανείς από τους τραυματίες.

Σήμερα, όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν χαλάρωμα, με τους Κοντρέρας, Γκαρσία και Βιεϊρίνια να ξεκουράζονται, ενώ κανονική προπόνηση είχε το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους. Στην Ισπανία αναχώρησε ο Βίκτορ Βιτόλο εκμεταλλευόμενος την χριστουγεννιάτικη άδεια λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος αλλά και την κατάσταση του μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη. 



http://www.i-reportergr.com/2010/12/blog-post_8258.html





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου