Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Εκλεψαν τα τρόπαια του Σάμπρας

Εκλεψαν τα τρόπαια του Σάμπρας
Το πρώτο τρόπαιο που κατέκτησε ποτέ σε Αυστραλιανό Οπεν και τα έπαθλα που συμβόλιζαν την πρωτιά του στην Παγκόσμια κατάταξη από το 1993 έως το 1998, αναζητά ο Πιτ Σάμπρας, ο οποίος δημοσιοποίησε πως του τα έκλεψαν από μια αποθήκη στο Λος Αντζελες. Ο 39χρονος ανακάλυψε την κλοπή πριν 3 εβδομάδες και αποφάσισε να κάνει την ανακοίνωση τώρα μήπως καταφέρει να τα ανακτήσει. «Για μένα ήταν ανεκτίμητα γιατί τα έχω για τα παιδιά μου. Απλά ελπίζω να μην τα κατέστρεψαν. Γι αυτό ήθελα να το μάθει ο κόσμος. Ξέρω ότι είναι σχεδόν απίθανο να τα βρω αλλά θα το μετάνιωνα αν δεν προσπαθούσα τουλάχιστον. Ισως κάποιος γνωρίζει κάτι» είπε ο Σάμπρας, πατέρας δύο αγοριών 5 και 8 ετών.
Ο Αμερικανός τενίστας τοποθέτησε τα τρόπαια σε αποθήκη καθώς το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε συνεχείς μετακομίσεις και δεν θεωρούσε ότι θα ήταν κάτι που θα επιχειρούσε κάποιος να κλέψει.
«Ξαφνιάστηκα. Νόμιζα πως υπήρχαν κάμερες ασφαλείας, πως αυτά τα πράγματα ήταν κλειδωμένα σωστά. Εμεινα έκπληκτος».
Από τα 14 τρόπαια Grand Slam τα 13 είναι ασφαλισμένα στο σπίτι του στο Πόρτλαντ αλλά οι πλειονότητα των επάθλων του και πολλά από τα πρωτοσέλιδά του σε εφημερίδες και περιοδικά, πλέον δεν είναι στην κατοχή του. «Το ότι έχασα όλα αυτά είναι σαν να μου έσβησαν την ιστορία της ζωής μου», είπε ο Σάμπρας.

Πηγή: www.theplayer.gr http://www.gossip-tv.gr/story/70129/eklepsan-ta-tropaia-tou-sampras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου