Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Όχι Παναθηναϊκού για Σισέ-Γκοβού

Όχι Παναθηναϊκού για Σισέ-Γκοβού


Οι δύο άσσοι δεν θα δώσουν το παρόν στον αγώνα κατά της φτώχειας


Μια ανάσα από το Καραϊσκάκη βρέθηκαν Σισέ και Γκοβού λόγω της επιμονής του Ζιντάν να συμμετάσχουν στο φιλανθρωπικό φιλικό, αλλά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είπε «όχι»!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέμεινε στις επαφές που είχε με τον Ολυμπιακό, στην παρουσία των δύο συμπατριωτών του, στο φιλανθρωπικό φιλικό της Τρίτης, καθώς τα ονόματα τους και η αξία τους, ξεπερνάνε τα σύνορα της Ελλάδας αφού είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο και ο «Ζιζού» γνωρίζει ότι η εμφάνιση τους θα προσδώσει μεγαλύτερο κύρος στο ματς.


Μάλιστα, ενώ αντιλήφθηκε την ιδιαιτερότητα ότι ενδεχόμενη παρουσία των δύο παικτών του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του «αιώνιου» αντίπαλου Ολυμπιακού, μπορεί να προκαλούσε προβλήματα, αλλά στάθηκε στην σημασία του αγώνα που είναι για να βοηθηθούν φτωχοί άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη και πίστευε ότι ο φιλανθρωπικός του ρόλος μπορεί να υπερκεράσει οποιαδήποτε συλλογική αντιπαράθεση, ακόμα και στα μυαλά των πιο φανατικών οπαδών.


Με την επιμονή του Ζιντάν πείστηκαν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που στην αρχή είχαν εκφράσει κάποιες αντιρρήσεις, επειδή ήθελαν να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο να χαλάσει η φιέστα της Τρίτης. Τελικά κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα δώσουν το «παρών» οι δύο Γάλλοι, ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε την σχετική άδεια. Η πράσινη ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι δεν αμφισβητεί την φιλανθρωπική σημασία του αγώνα, ενώ είδε με θετικό μάτι την επιμονή του Ζιντάν, αλλά επειδή στον Παναθηναϊκό υπάρχει νέος προπονητής, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν ήθελε να χάσει τους Γάλλους ούτε μια μέρα από την προπόνηση για να δουλέψει μαζί τους και αυτός ήταν ο λόγος που δεν τους επιτράπηκε να βρεθούν στο Φάληρο την Τρίτη.


Πηγή: gazzetta.gr
http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/88850/ohi-panathinaikou-gia-sise-govou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου