Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Οι πιθανοί αντίπαλοι για ΠΑΟΚ και Αρη


Την Παρασκευή (17/12, 14:00GR) στην Νιόν θα διεξαχθεί η κλήρωση για τις φάσεις των 32 και των 16 του Europa League, με τον ΠΑΟΚ και τον Αρη να είναι οι ελληνικοί εκπρόσωποι.

Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης τερμάτισαν στην 2η θέση των ομίλων του και συνεπώς θα βρίσκονται στο γκρουπ των αδύναμων, μαζί με τους δεύτερους από τους υπόλοιπους 10 ομίλους και τις τέσσερις ομάδες που τερμάτισαν τρίτες στους ομίλους του Champions League και συγκέντρωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες.
Πιο συγκεκριμένα στους αδύναμους θα είναι οι: Λεχ Πόζναν, Αρης, Λιλ, ΠΑΟΚ, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Σπάρτα Πράγας, Αντερλεχτ, Γιούνγκ Μπόις, Μέταλιστ, Σεβίλη, Νάπολι, Μπεσίκτας, Ρούμπιν, Βασιλεία, Ρέιντζερς, Μπενφίκα.
Στο γκρουπ των δυνατών ομάδων θα είναι οι δώδεκα πρώτοι των ομίλων του Europa League και οι τέσσερις ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία που έρχονται από το Champions League.
Οι δυνατοί: Μάντσεστερ Σίτι, Λεβερκούζεν, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Βιγιαρεάλ, Ντιναμό Κιέβου, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ, Στουτγκάρδη, Αϊντχόφεν, Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ, Πόρτο, Σπαρτάκ Μόσχας, Μπράγκα, Αγιαξ, Τβέντε.
Να σημειωθεί ότι στους 32 της διοργάνωσης δεν μπορούν να βρεθούν ομάδες από την ίδια χώρα και ομάδες που έχουν ήδη συναντηθεί στην φάση των ομίλων του Europa League, ενώ στην φάση των 16 δεν ισχύουν οι δύο περιορισμοί.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου