Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ντελίριο για τον ερχομό της «Πάττυ» στην Ελλάδα



Ντελίριο επικρατεί για την επίσκεψη της τηλεοπτικής «Πάττυ» στη χώρα μας. Μικροί και μεγάλοι έχουν ενθουσιαστεί, ενώ δε λείπουν κι αυτοί που βάζουν μέχρι και μέσον ώστε τα παιδιά τους να συναντήσουν από κοντά, την 16χρονη ηθοποιό.

Ανάμεσα τους Έλληνες πολιτικοί,εκπρόσωποι της showbiz αλλά και απλός κόσμος, που «μετρούν τις μέρες» για να δουν και να θαυμάσουν από κοντά την Λάουρα Νατάλια Εσκιβέλ ντε λα Μαδέρας, που είναι και το πραγματικό όνομα της πρωταγωνίστριας.

Του «βίσματος» έχει γίνει για την «μεγαλειότητα» της  «Πάττυ». Τα… «ρουσφέτια» δίνουν και παίρνουν και όποιος πρόλαβε την… «Πάττυ» είδε μιας και ήδη έχουν σταλεί 15.000 αιτήσεις!

Πάντως, με το που πατήσει το πόδι της στη χώρα μας η 16χρονη πρωταγωνίστρια, αναμένεται να… «ξεπατωθεί»:  Το Σάββατο το απόγευμα στις 7, θα μοιράσει αυτόγραφα σε πολυκατάστημα του Πειραιά. Την Κυριακή θα τραγουδήσει ντουέτο με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο «Just the 2 Of Us», και τη Δευτέρα θα εμφανιστεί στον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος «απειλεί» ότι θα την βάλει να κάνει «τα πάντα», ενώ το απόγευμα θα περάσει και από την Τατιάνα Στεφανίδου. Αφού τελειώσει όλες της τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, θα δώσει συνέντευξη ΚΑΙ σε ραδιοφωνικό σταθμό!

Για την ιστορία, να πούμε ότι η 16χρονη ηθοποιός πρωτοεμφανίστηκε σε μουσικό show της Αργεντινής και σε ηλικία μόλις 11 ετών υπέγραψε χρυσό συμβόλαιο με τη σειρά «Patito». Φέτος μάλιστα, μια από τις εταιρίες παραγωγής του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, της έκανε πρόταση για έναν ακόμη πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε «Kαλό κουράγιο»!...

http://www.star.gr/life_style

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου