Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΕΣΕ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ


Δεκάδες μέλη του ουκρανικού κοινοβουλίου αντάλλαξαν μπουνιές στον πρώτο καυγά τέτοιου είδους που διαμείφθηκε χθες μέσα στη Βουλή της χώρας. Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία υποστηρικτές του προέδρουΒίκτορ Τιμοσένκο προσπάθησαν να διαλύσουν καθιστική διαμαρτυρία βουλευτών της αντιπολίτευσης που διαμαρτύρονταν ενάντια στην δίωξη της ηγέτιδας του κόμματός τους...
Γιούλιας Τιμοσένκο. Μέλος της αντιπολίτευσης δήλωσε ότι ο ίδιος και τέσσερις συνάδελφοί του χρειάστηκε να νοσηλευτούν μετά τον καυγά.
Εις βάρος της πρώην πρωθυπουργού και πλέον ηγέτιδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Ουκρανίας Γιούλιας Τιμοσένκο διεξάγεται έρευνα για κατάχρηση δημοσίου χρήματος και της έχει ζητηθεί να εγκαταλείψει το Κίεβο. Η ίδια ισχυρίζεται ότι κατηγορείται άδικα πως διέθεσε σε συνταξιοδοτικά ταμεία χρήματα που προορίζονταν για περιβαλλοντικά προγράμματα και ότι οι έρευνες είναι πολιτικά υποκινούμενες. Εκπρόσωπος της εισαγγελίας επιβεβαίωσε στο γαλλικό πρακτορείο ότι έχουν ξεκινήσει έρευνες, αλλά αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

http://fimotro.blogspot.com/2010/12/blog-post_1912.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου