Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Μπονιτσιόλι: «Ολυμπιακός για final four»


Το εγκώμιο των παικτών του Ολυμπιακού και του Ντούσαν Ιβκοβιτς έπλεξε ο Ματέο Μπονιτσιόλι, τεχνικός της Ρόμα. Ο Ιταλός κόουτς παράλληλα, προέβλεψε ότι οι Πειραιώτες που θα φτάσουν εύκολα μέχρι και το final four της Βαρκελώνης αφού οι ποιότητα στην ομαδα είναι αδιαμφισβήτητη.

Αναλυτικά:

«Αξιζε την νίκη και την πρώτη θέση ο Ολυμπιακός. Έχει ποιότητα και εκπληκτικό προπονητή και φοβερούς παίκτες. Σχετικά με εμάς ερχόμαστε από δύσκολη περίοδο λόγω τραυματισμών. Παίξαμε χωρίς τους Τζιακέτι, Τζίλι και Σμιθ. Νομίζω ανταγωνιστήκαμε τον Ολυμπιακό βγάζοντας αρκετή ενέργεια και πάθος στο παιχνίδι μας. Ηταν ωραία που παίξαμε σε τέτοιο γήπεδο και τέτοια ατμόσφαιρα. Είναι ξεκάθαρο ότι αρκετές φορές κάναμε ηλίθια λάθη, αλλά όταν παίζεις απέναντι σε Τεόντοσιτς, Παπαλουκά, Σπανούλη είναι δύσκολο να ζητήσεις κάτι περισσότερο».

Για την πορεία του Ολυμπιακού και την  κατάκτηση της πρώτης θέσης σχολίασε πως:«έχει χαρισματικό κόουτς. Είναι απίστευτο το ρόστερ του. Σκεφτείτε ότι ο Χαλπερίν είναι ο τέταρτος γκαρντ. Έχει μπροστά του τους Σπανούλη, Παπαλουλά, Τεόντοσιτς που είναι από τους τρεις καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη. Έχει φιλοδοξίες τα τελευταία 10-20 χρόνια. Αξίζει να παίξει στο φάιναλ φορ». 



http://www.exedrasports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου