Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Κάλαντα των Special Olympics στον Πρόεδρο

Κάλαντα των Special Olympics στον Πρόεδρο
Πλημμύρισε από τις φωνές των παιδιών των Special Olympics Ελλάς το Προεδρικό Μέγαρο, για τα κάλαντα στον κ. Κάρολο Παπούλια.
Συνοδευόμενα από την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics 2011 κα Γιάννα Δεσποτοπούλου, έψαλλαν τα κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Κάρολο Παπούλια. Του ευχήθηκαν «καλή χρονιά» και αυτός συγκινημένος, μοίρασε δώρα και ευχές.
Μια ιδιαίτερη μέρα για όλους. Τα παιδιά είχαν κάνει τις πρόβες τους και απέδωσαν θαυμάσια τα κάλαντα. Ο κ.Παπούλιας είναι ο πρώτος εθελοντής των Αγώνων που θα διεξαχθούν το προσεχές καλοκαίρι στην Αθήνα και το ενδιαφέρον του για την άψογη διοργάνωση και επιτυχία είναι διαρκές.

Στη συνέχεια, οι «μικροί τυμπανιστές» βρέθηκαν στο γραφείο του Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αρμόδιου για θέματα Διατροφής και Άθλησης, κου Χρήστου Αηδόνη. Και εκεί διέπρεψαν με το καλλιτεχνικό τους ταλέντο, και απέσπασαν τα χειροκροτήματα:«Τα παιδιά αποτελούν μια όαση σε αυτό το ζοφερό τοπίο που βιώνουμε. Μικροί και μεγάλοι προετοιμαζόμαστε για την τέλεια διοργάνωση των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics 2011. Είναι τιμή για την Ελλάδα που θα φιλοξενήσει αυτούς τους Αγώνες. Προχωρήσαμε σε γενναία μείωση του προϋπολογισμού μας αλλά αυτό δεν σημαίνει επ' ουδενί εκπτώσεις στην ποιότητα της διοργάνωσης» τόνισε η κα Δεσποτοπούλου.
Ο κ. Αηδόνης επεσήμανε ότι «τα παιδιά μας δίνουν δύναμη και κουράγιο στις δύσκολες συνθήκες που περνάει η πατρίδα μας. Στα μάτια τους βλέπουμε την αισιοδοξία για καλύτερες μέρες. Η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός κ.Γιώργος Παπανδρέου έχουν εκδηλώσει πολλές φορές το αμέριστο ενδιαφέρον τους για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics 2011. Θα είμαστε κοντά σας με κάθε τρόπο μέχρι το τέλος, για μια άψογη διοργάνωση». «Παρών» ήταν και ο νέος Ειδικός Γραμματέας Άθλησης και Διατροφής, κος Κώστας Παταβούκας

Gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου