Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Παρέμεινε στην κορυφή με Νάνι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-2-1 τη Στόουκ στο «Ολντ Τράφορντ»

Για μία ακόμα φορά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, ωστόσο πήρε τη νίκη απέναντι στη Στόουκ στο «Ολντ Τράφορντ» (2-1) και παρέμεινε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Σκόρερ των νικητών οι Ερνάντες και Νάνι, είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους φιλοξενούμενους ο Γουάιτχεντ.
Η έκτη διαδοχική εντός έδρας της Γιουνάιτεντ συνδυάστηκε με δύο εντυπωσιακά τέρματα από τους Ερνάντες και Νάνι. Ο Μεξικανός με εκπληκτικό τακουνάκι έφτασε τα 5 στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ενώ με «κεραυνό» με το αριστερό ο Πορτογάλος έκανε το 2-1 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Άλεξ Φέργκιουσον. Αξιοσημείωτο, ότι το γκολ της ισοφάρισης από τη Στόουκ ήταν το πρώτο της μετά από 30 χρόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο!

Στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας, Φούλαμ και Μπέρμιγχαμ πέτυχαν σπουδαίες νίκες κόντρα σε Γουέστ Μπρόμ. και Μπλάκπουλ αντίστοιχα και πήραν βαθμολογική ανάσα.

Η βαθμολογία στην κορυφή: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 44, Μάντσεστερ Σίτι 41, Αρσεναλ 39, Τότεναμ 36, Τσέλσι 35, Σάντερλαντ 30, Μπόλτον 29, Στόουκ 27, Λίβερπουλ 25, Νιούκαστλ 25.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής

Τρίτη

Μπλάκπουλ-Μπέρμιγχαμ 1-2 (68’ Κάμπελ – 24’ Χλεμπ, 89’ Νταν)
Φούλαμ-Γουέστ Μπρόμ. 3-0 (45’ Ντέιβις, 56’ Ντέμπσεϊ, 65’ Χάνγκελαντ)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Στόουκ 2-1 (27’ Ερνάντες, 62’ Νάνι – 50’ Γουάιτχεντ)

Τετάρτη

Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι
Άστον Βίλα-Σάντερλαντ
Νιούκαστλ-Γουέστ Χαμ
Γουλβς-Τσέλσι
Μπλάκμπερν-Λίβερπουλ
Μπόλτον-Γουίγκαν
Έβερτον-Τότεναμ
http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου