Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ο Έλληνας επιθετικός είναι στο στόχαστρο του Μουρίνιο Ο Γκέκας και άλλοι 8 στόχοι της Ρεάλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Marca», το οποίο φιλοξενείται και στην ηλεκτρονική έκδοση της, ο Φάνης Γκέκας βρίσκεται στη λίστα με τους 9 υποψήφιους επιθετικούς που θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της.

Μετά την είδηση ότι ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, τόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο όσο και ο Χόρχε Βαλντάνο δήλωσαν ότι πιθανότατα η Ρεάλ θα ενισχυθεί με έναν επιθετικό παίκτη τον Ιανουάριο.

Η «Marca», που γνωρίζει καλά το ρεπορτάζ της Ρεάλ, αποκαλύπτει τη λίστα με τους υποψηφίους, στην οποία περιλαμβάνονται οι Λουίς Φαμπιάνο (Σεβίλλη), Εμμάνουελ Αντεμπαγιόρ (Μάντσεστερ Σίτι), Μίροσλαβ Κλόζε (Μπάγερν), Μάριο Γκόμεζ (Μπάγερν), Νέλσον Βαλντέζ (Έρκουλες), Λισάντρο Λόπεζ (Λυών), Αντάμ Σζαλάι (Μάιντζ) και Φάνης Γκέκας (Φρανκφούρτη).

Γίνεται αναφορά στον καθένα ξεχωριστά, ενώ για τον Έλληνα επιθετικό, που είναι πρώτος σκόρερ στη Μπουντεσλίγκα μέχρι στιγμής, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Και μόνο τα 16 γκολ που έχει σημειώσει με τη Φρανκφούρτη αρκούν για να τον προσέξει κανείς. Διανύει εξαιρετική σεζόν και φυσικά δεν θα έλεγε όχι σε πρόταση της Ρεάλ». Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Γκέκας είναι τελευταίος στη σχετική λίστα.



http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου