Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Η πολιτική ηγεσία στα Θεοφάνεια-Στο Διδυμότειχο θα παραστεί για τον καθαγιασμό των υδάτων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Στην Μυτιλήνη ο Γ.Παπανδρέου, στον Πειραιά ο Αντώνης Σαμαράς και Γ.Καρατζαφέρης. Στην Δεξαμενή ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης

Στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο ακριτικό Διδυμότειχο θα παραστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στον Άρδα ποταμό, στις 11:00 το πρωί.
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης και ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γιώργος Ντόλιος.
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα Θεοφάνεια στη Μυτιλήνη, ενώ στην καθιερωμένη τελετή στον Πειραιά, εκπρόσωπος της κυβέρνησης θα είναι ο υπουργός  Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης.
Στην ίδια τελετή θα βρίσκονται και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Β. Αποστολάτος, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου, ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο βουλευτής της Β΄ Πειραιώς Γρηγόρης Νιώτης και ο βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων Δημήτρης Καρύδης.
Τέλος, στις 10:30 ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα παραστεί στην τελετή Αγιασμού που θα πραγματοποιηθεί στη Δεξαμενή στο Κολωνάκι και στις 11:30 θα πάει στο Κολυμβητήριο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου.

http://www.ethnos.gr/default.asp?catid=11807

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου