Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η περιπτερούχος ήταν λεβεντιά!

«Σκληρό καρύδι» αποδείχθηκε για έναν επικίνδυνο κακοποιό η ιδιοκτήτρια ενός περιπτέρου στην Ορεστιάδα! Αν και τραυματισμένη από το μαχαίρι του στα πλευρά, δεν δίστασε να τα βάλει μαζί του και να παλέψει, πρώτα για την ίδια της τη ζωή και στη συνέχεια για τις εισπράξεις της, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να σώσει

Η γυναίκα αιφνιδιάστηκε όταν ο ληστής που φορούσε κουκούλα και σκούφο και κράδαινε απειλητικά ένα στιλέτο άνοιξε ξαφνικά την πόρτα, την απείλησε και της ζήτησε όλες τις εισπράξεις… Όμως, αντιστάθηκε και πάλεψε μαζί του προσπαθώντας να τον αφοπλίσει! Αρχικά του πέταξε την καρέκλα που καθόταν, αλλά ο κακοποιός την τραυμάτισε στα πλευρά με το μαχαίρι και επιχειρούσε να την χτυπήσει και στην κοιλιά, ενώ ταυτόχρονα με το άλλο του χέρι άνοιξε το συρτάρι του ταμείου!

Η περιπτερούχος κλώτσησε το συρτάρι, που έπεσε και τα χρήματα σκόρπισαν. Όμως, ο κουκουλοφόρος πρόλαβε να αρπάξει γύρω στα 1.300 ευρώ και στράφηκε για να φύγει. Τότε η γυναίκα τον κυνήγησε και τον χτύπησε στην πλάτη με το… συρτάρι! Παρ’ όλα αυτά, ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει και, σύμφωνα με μάρτυρες, επιβιβάστηκε σε ένα άσπρο αυτοκίνητο που τον περίμενε στη γωνία. Η τραυματισμένη περιπτερούχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου της έγιναν ράμματα στο τραύμα της.

Στον Βόλο, δύο άγνωστοι που λήστεψαν με την απειλή στιλέτου τον ιδιοκτήτη μιας κάβας ποτών, άρπαξαν από το ταμείο 2.800 ευρώ και τον υποχρέωσαν να τους δώσει το ρολόι του αξίας 1.400 ευρώ! Αμέσως μετά, διέφυγαν με ένα μοτοποδήλατο.

protothema

http://sarotiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_705.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου