Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ανέλαβαν την ευθύνη για τους εμπρησμούς-...Για την τοπική οργάνωση του Πασόκ στο Μοσχάτο,


Οι «Λύκοι της Αλληλεγγύης», με μήνυμά τους σε γνωστό διαδικτυακό τόπο, ανέλαβαν την ευθύνη για τη σειρά εμπρηστικών επιθέσεων που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σε διάφορα σημεία της Αθήνας, αφιερώνοντάς τες με τους κατηγορουμένους για την υπόθεση της «Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς». 

Η ανακοίνωση των «Λύκων της Αλληλεγγύης»:

Τα βράδια του Σαββάτου 15/1 και της Κυριακής 16/1 πυρπολήσαμε:
- τραπεζικό υποκατάστημα της Proton Bank στον Βύρωνα,
- τοπική οργάνωση του Πασόκ στο Μοσχάτο,
- δύο οχήματα εταιρίας security στο Γκύζη,
- ιδιωτική μηχανή μπάτσου που μένει στα Εξάρχεια (στην οδό Ασημάκη Φωτήλα).

Αφιερώνουμε τις παραπάνω ενέργειές μας στους φυλακισμένους συντρόφους που κατηγορούνται για την υπόθεση της "Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς" και δικάζονται από σήμερα στο στρατοδικείο των φυλακών Κορυδαλλού. Τρεις από αυτούς έχουν αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την οργάνωση, ενώ οι υπόλοιποι αρνούνται τη συμμετοχή τους, διατηρούν όμως ακέραια την επαναστατικότητα και την αξιοπρέπειά τους.

Δεσμευόμαστε πως δεν θα αφήσουμε κανένα φυλακισμένο επαναστάτη μόνο του. Οι βίαιες πράξεις αντίστασης δεν είναι απλά δίκαιες αλλά και χρέος κάθε ανθρώπου που τοποθετεί τον εαυτό του απέναντι και ενάντια σε ένα κόσμο που βασιλεύει η αδικία και η εκμετάλλευση και το χρήμα κάνει κουμάντο. Οι επιμέρους συμφωνίες και διαφωνίες μας είναι προς συζήτηση, αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι η Αλληλεγγύη μεταξύ των ατόμων και των ομάδων που αγωνίζονται για την Ελευθερία, με κάθε τρόπο και κάθε μέσο.

Επίσης, απέναντι στη νέα συνθήκη που ποινικοποιεί κοινωνικές, πολιτικές και προσωπικές σχέσεις (όπως στην περιβόητη "γιάφκα" του Χαλανδρίου αλλά και πρόσφατα με την υπόθεση των τεσσάρων καταζητούμενων συντρόφων για εμπρήσμο στη Θεσσαλονίκη), απαντάμε με ακόμα περισσότερη λύσσα και οργή, περισσότερα λίτρα βενζίνης και φιαλίδια βουτανίου. Φυσικά, δεν ξεχνάμε τα γνωστά σιχαμερά τσιράκια του συστήματος, τους δημοσιογράφους, που για ένα μισθό και μια καριέρα λοιδωρούν και πατάνε πάνω στην ελευθερία και την αξιοπρέπεια των συντρόφων μας, αναπαράγωντας τα ψέμματα της αστυνομίας και συμπληρώνοντας με μπόλικα σενάρια της φαντασίας τους, δικάζουν και καταδικάζουν καταστρέφοντας υπολείψεις και ζωές, πριν το κάνει και επίσημα η αστική δικαιοσύνη. Να γνωρίζουν ότι από αυτή την πλευρά του πολέμου η μνήμη και η τιμή περισσεύει και, αργά ή γρήγορα, θα πληρώσουν για το βρώμικο ρόλο που επέλεξαν στη ζωή.

Τέλος, να πούμε ότι επιλέξαμε να δράσουμε αυτό το θεωρητικά "ζόρικο" Σαββατοκύριακο πριν την έναρξη της δίκης, όπου η αστυνομία είχε ξαμολύσει τα φανερά και κρυφά σκυλιά της υπό τον φόβο τους για νέο ένοπλο χτύπημα, σπάζοντας έτσι τον τσαμπουκά και το φόβο που επιχειρεί το κράτος να επιβάλει στην κοινωνία και τους αγωνιζόμενους ανθρώπους. Όσο αυτοί αδυνατούν να μπαλώσουν τις τρύπες ενός συστήματος που καταρρέει, τόσο θα σφίγγει ο κλοιός και θα εντείνονται τα μέτρα τους. Οφείλουμε να σταθούμε δυνατοί και να πράξουμε με όλες τις δυνάμεις μας, μέχρι την Επανάσταση και την Απελευθέρωση, κοινωνική και ατομική.

Λευτεριά στους Χ.Χατζημιχελάκη, Π.Αργυρού, Γ.Τσάκαλο που έχουν αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη "Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς" και στους Π.Μασούρα, Κ.Καρακατσάνη, Α.Μητρούσια, Γ.Καραγιαννίδη που βρίσκονται φυλακισμένοι για την ίδια υπόθεση.

Αλληλεγγύη σε όλους τους φυλακισμένους αναρχικούς και επαναστάτες.

Αγώνας με κάθε μέσο - Επανάσταση Πρώτα και Πάντα.

Λύκοι της Αλληλεγγύης

newsday
http://sarotiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου