Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Παίζουν ποδόσφαιρο φορώντας μόνο τα… εσώρουχα τους!




Γυναίκες που παίζουν ποδόσφαιρο: το όνειρο κάθε άντρα. Όταν μάλιστα σκοράρουν φορώντας ΜΟΝΟ τα εσώρουχα τους, τότε μιλάμε για την απόλυτη ανδρική φαντασίωση.

Και αν νομίζετε ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στα έργα,  να σας ενημερώσουμε ότι στις ΗΠΑ εδώ και δυο χρόνια το συγκεκριμένο άθλημα κάνει πάταγο. Tα κορίτσια του αμερικανικού ποδοσφαίρου, αντί για φανέλες και σορτσάκια φοράνε τα απολύτως απαραίτητα και ξεχύνονται στα γήπεδα.

Δέκα από αυτές επέλεξε και το αμερικανικό Playboy για να φωτογραφηθούν στις σελίδες του. Τα κορίτσια -που καθεμία ανήκει και σε διαφορετική ομάδα-, μίλησαν για το αγαπημένο τους άθλημα αλλά και τις δυσκολίες του, εξηγώντας ότι μέσα στο γήπεδο μπορεί να σκοτώνονται, αλλά «Έξω από το γήπεδο είμαστε φίλες κι όλα είναι καλά. Στο γήπεδο πρέπει να γινόμαστε εχθροί».

Κάθε ομάδα αποτελείται από επτά παίκτριες. Ωστόσο, η συμμετοχή των κοριτσιών στους αγώνες δεν είναι εύκολη υπόθεση: «Προπονούμαστε πέντε ημέρες την εβδομάδα. Δηλαδή 30 ώρες την εβδομάδα». Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει μια γυναίκα μέρος στο συγκεκριμένο άθλημα; Να συνδυάζει ομορφιά αλλά και ταλέντο.

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών με εσώρουχα ξεκίνησε το 2009 και έκτοτε γνώρισε μεγάλη επιτυχία με αποτέλεσμα να καθιερωθεί. Οι αγώνες διεξάγονται κάθε φθινόπωρο και χειμώνα,ενώ καλύπτονται τηλεοπτικά απογειώνοντας τα νούμερα της τηλεθέασης.

Όσο για τους οπαδούς του συγκεκριμένου αθλήματος; Η απάντηση είναι εύκολη: στην πλειοψηφία τους είναι άνδρες που γεμίζουν τα γήπεδα, απολαμβάνοντας και με το παραπάνω το συνδυασμό γυναικείας ομορφιάς και ποδοσφαιρικού ταλέντου.

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου