Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ανάγκη οι ποδηλατόδρομοι στη Δυτική Αττική, συμφώνησαν Μπιρμπίλη - Σγουρός

Την ανάγκη να συνεχιστεί ο σχεδιασμός των ποδηλατοδρόμων και για τη Δυτική Αττική εξέφρασαν σήμερα η υπουργός Περιβάλλοντος κυρία Τίνα Μπιρμπίλη ο αναπληρωτής υπουργός κ. Ν. Σηφουνάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ι. Σγουρός και ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Ηλ. Λιακόπουλο σε συνάντηση που είχαν νωρίς το απόγευμα στα γραφεία του υπουργείου.
Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης μονοπώλησε το «καυτό» θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Ο κ. Λιακόπουλος ενημέρωσε για τις προετοιμασίες δημοπράτησης των έργων υποδομής διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική, τον βαθμό υλοποίησης των υπό κατασκευή έργων καθώς και για τη πορεία εφαρμογής του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Αττικής.
Από την πλευρά της, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ αναφέρθηκε στην πορεία υλοποίησης των έργων επεξεργασίας των λυμάτων στην Ανατολική Αττική καθώς και των έργων που έχουν δρομολογηθεί για την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας. Ο κ. Σγουρός τόνισε ότι η Περιφέρεια θα συμβάλλει προς την κατεύθυνση αυτή με την υποβολή προτάσεων και τη σύνταξη μελετών.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=377953&ct=32&dt=13/01/2011#ixzz1AwYKxa3V

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου