Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Πρεμιέρα με ντέρμπι στο Μαρκόπουλο

Από Φώτης Καρακούσης |
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση της 2ης φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, τόσο για τις θέσεις 1-6, όσο και για 7-12. Για τη… μάχη του τίτλου, στην πρεμιέρα ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Μαρκόπουλου με τον Παναθηναϊκό.
Και τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Καλός ο πρώτος γύρος και οι 11 αγωνιστικές, ωστόσο από το Σάββατο ουσιαστικά αρχίζει και πάλι ο… μαραθώνιος που θα οδηγήσει στον τίτλο, αλλά και την σωτηρία. Σήμερα στα γραφεία της ΕΟΠΕ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση τόσο για τις θέσεις 1-6, όσο και για τις 7-12, με την πρεμιέρα να είναι αυτό το Σαββατοκύριακο. 
Ως γνωστόν και για τα δύο γκρουπ θα υπάρξει ένα νέο πρωτάθλημα. Οι έξι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς να υπάρχουν πλέι οφ. Το τίτλο θα τον πάρει η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή, ενώ από το γκρουπ 7-12, η τελευταία θα υποβιβαστεί στην Α2. 
Όπως αναφέραμε στις 29/1 ανοίγει η αυλαία της νέα φάσης και για τις θέσεις 1-6 ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Μαρκόπουλου με τον Παναθηναϊκό. Στα άλλα δύο ματς θα αναμετρηθούν οιΟλυμπιακός-Ηρακλής Κηφισιάς και Ανατόλια-ΑΕΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και για τα δύο γκρουπ έχει ως εξής:


ΘΕΣΕΙΣ 1-6


1η Αγωνιστική (29/1/11) - 6η Αγωνιστική (12/3/11)

Ολυμπιακός-Ηρακλής Κηφ.
Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκός 
Ανατόλια-ΑΕΚ 





http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου