Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Κοντά στην επιστροφή ο Φαν Νίστελροϊ

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με το Αμβούργο για την απόκτηση του Ρουντ φαν Νίστελροϊ, καθώς, όπως αποκαλύπτουν ισπανικά δημοσιεύματα, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.


Οι μερένχες αποδέχτηκαν το γεγονός ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν τον πρώην παίκης τους χωρίς κάποιο αντίτιμο και φέρονται να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη.
Οπως γράφει χαρακτηριστικά η MARCA, ο γερμανικός σύλλογος εξετάζει πολύ σοβαρά την πρόταση και απλά δεν θέλει να δώσει το τελικό "ναι" πριν τη σημαντική αναμέτρηση με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης την Παρασκευή (21/1).
Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι και ρισκάροντας να χάσουν τον παίκτη ως ελεύθερο, οι γερμανοί δεν θα δυσκολευτούν να υπακούσουν και στην επιθυμία του παίκτη, αφήνοντάς τον να επιστρέψει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.
Ο Φαν Νίστελροϊ εμφανίζεται από την πλευρά του διατεθειμένος να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του και οριστικές εξελίξεις αναμένονται ακόμα και μέσα στις επόμενες 5 ημέρες.


http://www.sport.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου