Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ο Δαίμονας των Δημαρχείων......Θανάσης Ντερέκας...«Τη σημερινή μου εκλογή στη θέση του προέδρου του ΔΣ την αντιλαμβάνομαι σαν θέση όχι μόνο ευθύνης απέναντί σας, αλλά πολύ περισσότερο σαν θέση πλουραλισμού των απόψεων δημοκρατικής έκφρασης και συμμετοχής.



Άνετα εξελέγη πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μοσχάτου ο επί σειρά ετών αντιδήμαρχος και πρώτος σε σταυρούς του πλειοψηφούντος συνδυασμού στις τελευταίες εκλογές, Θανάσης Ντερέκας. Μετά την εκλογή του ο Θ. Ντερέκας, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο Μοσχάτο και οι κάτοικοι τον εμπιστεύονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια έχοντας μεγάλες προσδοκίες απ' αυτόν, δήλωσε:
«Τη σημερινή μου εκλογή στη θέση του προέδρου του ΔΣ την αντιλαμβάνομαι σαν θέση όχι μόνο ευθύνης απέναντί σας, αλλά πολύ περισσότερο σαν θέση πλουραλισμού των απόψεων δημοκρατικής έκφρασης και συμμετοχής.

Ο νέος δήμος μάς έχει όλους ανάγκη.

Ο καθένας από μας μπορεί και πρέπει να συμβάλει σ' αυτήν τη νέα πορεία.

Γιατί δεν μας περισσεύει κανείς.

Για όλους αυτούς τους λόγους σας καλώ, τον καθέναν από σας, όχι μόνο σε συλλογική διαβούλευση αλλά και σε ατομική, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο και αναγκαίο.

Και προσωπικά δεσμεύομαι στο πλαίσιο των διατάξεων του νέου κώδικα να καταθέσω στο επόμενο χρονικό διάστημα συμπληρωματικές προτάσεις που θα μετατρέψουν τις συνεδριάσεις μας σε διαδικασίες κοινωνικής συμμετοχής, αποτελεσματικού και διαφανούς τρόπου λήψης των αποφάσεων»


ΠΗΓΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
              http://vironas-news.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου