Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Αρχίζει από την Ιταλία ο Μπολτ

Τον πρώτο του αγώνα σε ευρωπαϊκό έδαφος στις διοργανώσεις του ανοιχτού στίβου θα δώσει στην Ιταλία ο Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Γκόλντεν Γκαλά της Ρώμης.
Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ θα μετάσχει στην κούρσα των 100μ στη διοργάνωση της ιταλικής πρωτεύουσας, που θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου και αποτελεί τον 3ο κατά σειρά αγώνα Ντάιαμοντ Λιγκ της IAAF. Μάλιστα θα είναι η πρώτη εμφάνισή του σε ιταλικό έδαφος, γεγονός που τον ενθουσίασε ιδιαίτερα.

«Ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις των Ιταλών θεατών , οι οποίοι αγαπούν τον αθλητισμό κάτι που είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο. Ξέρω ότι ο στίβος στο Ολυμπιακό στάδιο είναι πολύ γρήγορος, αφού κάποιοι από τους κορυφαίους σπρίντερ έχουν σημειώσει εκεί αξέχαστες επιδόσεις τα τελευταία δέκα χρόνια. Δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος στις 26 Μαΐου», σχολίασε ο νεαρός χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας στίβου Φράνκο Αρέζε, ανακοίνωσε επίσης ότι οι διοργανωτές συμφώνησαν και με τον Ντέιβιντ Ρουντίσα, τον Κενυάτη κορυφαίο αθλητή της χρονιάς στον κόσμο. Μέσα στο 2010 είχε εντυπωσιακές κούρσες στα 800μ και σημείωσε δύο παγκόσμια ρεκόρ, το δεύτερο εκ των οποίων στο Ριέτι (Ιταλία) με 1:41.01 .



http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου