Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ Συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους πολίτες

Μπορεί το επίμαχο νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες να ψηφίστηκε από τη Βουλή, ωστόσο, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, ταλαιπωρώντας ακόμα πιο πολύ τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ αποφάσισαν το απόγευμα της Τέταρτης, στη διάρκεια της Γενικής τους Συνέλευσης, απεργιακές κινητοποιήσεις έως το τέλος του μήνα.

Την Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου και την Δευτέρα 21του μηνός, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα.

Την Τετάρτη, 23 του μηνός, τα λεωφορεία, όπως και όλα τα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θα ακινητοποιηθούν, καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική 24ωρη απεργία, που έχουν εξαγγείλει οι δύο κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Χειρόφρενο από τις 11 έως τις 16:30 θα τραβήξουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και την Παρασκευή, 25 του μηνός, ενώ τις ίδιες ώρες θα ακινητοποιηθούν και την Δευτέρα 28  Φεβρουαρίου όλα τα ΜΜΜ, καθώς οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν κοινή γενική συνέλευση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Σήμερα Πέμπτη, θα αποφασίσουν για τη στάση τους και οι εργαζόμενοι στα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.



http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου