Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ομορφιά και θέαμα στο Γέρακα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το All Star Day 2011. Οι παίκτριες της Α1 Γυναικών, προσέφεραν στον Γέρακα όμορφο θέαμα με τις ξένες να κερδίζουν τις ελληνίδες.


Διατηρώντας την παράδοση, οι Ξένες All Stars επικράτησαν των Ελληνίδων με 2-1 σετ (24-26, 26-24, 15-7) στο Champion All Star Day 2011 που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Γέρακα, με φιλάθλους όρθιους καθώς οι δύο κερκίδες είχαν γεμίσει! MVP της μεγάλης γιορτής η Μάγια Ογκνιένοβιτς.

Για να ξεκινήσει το πάρτι, χαμήλωσαν τα φώτα και έγινε η παρουσίαση των δύο ομάδων… Ευαγγελία Χαντάβα (Ολυμπιακός), Εύη Κυριακίδου (Ολυμπιακός), Ελένη Ιχτιάρη (Κερατέα), Μαρία Νομικού (Ηρακλής Κηφισιάς), Νικολέτα Κουτουξίδου (ΑΕΚ), Ελένη Κιόση (Ανατόλια), Αθηνά Παπαφωτίου (Παναθηναϊκός), Αλίκη Κωνσταντινίδου (Πειραματικό), Αριστέα Γιακούμπ (Ηρακλής), Ιωάννα Βλάχου (Ανατόλια), Ευαγγελία Τσίμα (Μαρκόπουλο), Αρετή Κονόμη (Μαρκόπουλο), Ευαγγελία Χρήστου (Πανελλήνιος). Προπονητές οι Τάκης Φλώρος και Θανάσης Στράντζαλης.

Ακολούθησαν οι… Μπριζίτκα Μόλναρ (Παναθηναϊκός), Τάμι Μαχόν (Παναθηναϊκός), Γέλενα Μλαντένοβιτς (Παναθηναϊκός), Έλενα Κόλεβα (Ολυμπιακός), Γιάνα Σιμάνκοβα (Μαρκόπουλο), Κάταλιν Κις (ΑΕΚ), Μάγια Ογκνιένοβιτς (Ολυμπιακός), Σόνια Μποροβίντσεκ (ΑΕΚ), Σουζάνα Γιόζα (Ηρακλής), Εμιλία Νίστρομ (Πανιώνιος), Μάρτα Νιέβα (Κερατέα), Ροσίτα Γιάνεβα (Ανατόλια), Βέσνα Γέλιτς (Πανελλήνιος), Μίλκα Ντα Σίλβα (Μαρκόπουλο). Προπονητές οι: Γιάννης Νικολάκης και Τέλης Σωτήρχος.

Διαιτητές ήταν η Ειρήνη και Λεμονιά Μουλά, επόπτριες οι Μαρία Οικονόμου και Αικατερίνη Σωμαράκη και γραμματεία η Ναταλία Εμμανοηλίδη. Τις απονομές στις δύο ομάδες έκαναν τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Θανάσης Ρέρρας και Νεκτάριος Χαλβατζής.

Τιμητική πλακέτα για την φιλανθρωπική προσφορά της απονεμήθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιάννη Στουραϊτη στη Μαρί Κυριακού, η οποία απουσίαζε και το βραβείο παρέλαβε η κ. Νικολάου, αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Με αγάπη».

Επίσης, τιμήθηκε για την προσφορά του στη διοργάνωση ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος. Την πλακέτα παρέλαβε από τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας, Παναγιώτη Σιδέρη η αντιδήμαρχος Ειρήνη Κουνενάκη. Αναμνηστικό δόθηκε και στον Όμιλο Φίλων Γέρακα για τη συνεισφορά τους.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Κώστας Ψαρουδάκης τίμησε τον παράγοντα Βαγγέλη Κωβαίο, ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Στέλιος Προσαλίκας βράβευσε τον προπονητή Σταύρο Νάτση, η αντιδήμαρχος Παλλήνης Ειρήνη Κουνενάκη την Τασούλα Πολυζώη και ο βουλευτής περιφέρειας Αττικής, Παντελής Ασπραδάκης την Έφη Σφυρή.

Πρώτη στο σερβίς η Παπαφωτίου

Στον διαγωνισμό για το καλύτερο σερβίς, τοποθετήθηκε ένα μεγάλο μπαλόνι στη μία γωνία του απέναντι τερέν και οι αθλήτριες έπρεπε να στοχεύσουν εκεί. Αυτή που είχε καλύτερο… σημάδι ήταν η Αθηνά Παπαφωτίου.

Η πασαδόρος του Παναθηναϊκού βαθμολογήθηκε από την κριτική επιτροπή με 9, 8, 9, 9 και άφησε πίσω τις τις Μάγια Ογκνιένοβις (8, 8, 8, 8), Γιάνα Σιμάνκοβα (7, 7, 8, 8) και Ευαγγελία Χρήστου (8, 8, 8, 8).

Καλύτερη η Γιάνεβα

Ροσίτσα Γιάνεβα, Σουζάνα Γιόζα, Ευαγγελία Χαντάβα και Ελένη Κιόση συμμετείχαν στον διαγωνισμό της καλύτερης επίθεσης με πασαδόρους οι μεν ξένες την Μάγια Ογκνιένοβιτς και οι Ελληνίδες την Νικολέτα Κουτουξίδου.

Στην κριτική επιτροπή η Έφυ Σφυρή, η Τασούλα Πολυζώη, η διαιτητής Λεμονιά Μουλά και μία κοπέλα από το κοινό, η Σοφία!

Νικήτρια αναδείχθηκε η Ροσίτσα Γιάνεβα από το Ανατόλια που βαθμολογήθηκε με 9, 10, 9, 10. Ήταν μάλιστα η μόνη που πήρε 10άρια! Η Γιόζα είχε 8, 7, 8 και 8, η Χαντάβα 8, 9, 8, 8 και η Κιόση που την… απείλησε, 9, 9, 9, 9!



http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου