Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Στο φιλικό των Ελπίδων με τη Γερμανία Η «Γιούβε» τσεκάρει Φορτούνη την Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη


Τα μάτια της στραμμένα στον Κώστα Φορτούνη θα έχουν άνθρωποι της Γιουβέντους που θα βρεθούν στη Νέα Σμύρνη την Τετάρτη, για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων με την αντίστοιχη της Γερμανίας (19:00, ΝΕΤ).
Η ιταλική ομάδα, που ζήτησε προσκλήσεις από την ΕΠΟ για να βρεθούν αντιπρόσωποί της στη Νέα Σμύρνη, είχε εκφράσει και στο παρελθόν το ενδιαφέρον της για τον μέσο του Αστέρα Τρίπολης και φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένη να παρατήσει την υπόθεση.
Εκτός του Κώστα Φορτούνη, ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας Γιώργος Γεωργιάδης θα έχει στη διάθεσή του και παίκτες όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος της Σάλκε, ο Κώστας Μανωλάς της ΑΕΚ και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης της Γκροσέτο. Αναλυτικά η αποστολή: Λάμπρου (Φέγενορντ), Κατσούλης (Απόλλων), Μανωλάς (ΑΕΚ), Παπαδόπουλος (Σάλκε), Λαγός (Παναθηναϊκός), Κατσικάς (Ηρακλής), Σκόνδρας (Ατρόμητος), Αργυρόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Τσουμάνης (Ξάνθη), Καραγκούνης (Ατρόμητος), Φορτούνης (Αστέρας Τρ.), Σοϊλέδης (Λεβαδειακός), Ανάκογλου (Πανσερραϊκός), Βασιλίγιαννης (Εθνικός), Μητρόπουλος (Ολυμπιακός Βόλου), Ταχτσίδης (Γκροσέτο), Χρυστοφάκης (Εργοτέλης), Γιάννου (Καβάλα), Τσίτας (Ηρακλής).
Από την αποστολή της Γερμανίας ξεχωρίζουν ο Σόμπιεχ της Ντόρτμουντ, ο Ντιντάβι και ο Φουνκ της Στουτγκάρδης, ο Χόλτμπι της Μάιντζ, ο Ρούντι της Χοφενχάιμ και ο Πασού της Σαν Πάουλι.

http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου