Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Συνεχίζουμε τις αναδασώσεις

Ο ΣΚΑΪ, έως και τον Μάρτιο, οργανώνει σειρά αναδασώσεων σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, στις 20 Φεβρουαρίου δενδροφυτεύουμε σε Αθήνα (Πεντέλη), Καλαμάτα, Ρόδο και Ζάκυνθο.

Στην Αθήνα Κυριακή 20 Φεβρουαρίου αναδασώνουμε στην Πεντέλη.
Η δράση γίνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, με τον Σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάπλαση της Πεντέλης με την υποστήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικών Αλλαγών.
Τόπος: η περιοχή Ιταλικά Οχυρά ένα ύψωμα που βρίσκεται νότια από το μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας. Θα φυτευτούν 15.000 νέα φυτά.
Σημείο συνάντησης: μπροστά από το από το μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας
Ώρα συνάντησης: 11 το πρωί Οι εθελοντές επίσης, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αστικό λεωφορείο 446, το οποίο ξεκινάει από το σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μαρούσι και θα πρέπει να αποβιβαστούν στη στάση στην πλατεία της Παλιάς Πεντέλης. Επίσης πούλμαν της εταιρείας Maroulis Travel θα περιμένουν έξω από τον σταθμό του μετρό στην Δουκίσσης Πλακεντίας από τις 10.30 το πρωί, για να τους μεταφέρουν στο χώρο της δενδροφύτευσης. Στο χώρο της δενδροφύτευσης θα δίνεται ζεστό τσάι κάστανα και σαλέπι. 





περισσότερα http://www.skai.gr/news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου