Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Με «σβηστές μηχανές» Ανατόλια και Ολυμπιακός


Χωρίς να συναντήσουν το παραμικρό πρόβλημα οι Ανατόλια καιΟλυμπιακός προκρίθηκαν στους «8» του Κυπέλλου επικρατώντας με 3-0 των Πανελληνίου και Πανιωνίου αντίστοιχα. Στη δωδεκάδα και η Γκίμπσον για τις «ερυθρόλευκες», χωρίς βέβαια να αγωνιστεί.
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η κλήρωση, στα ζευγάρια Ολυμπιακός-Πανιώνιος και Ανατόλια-Πανελλήνιος τα φαβορί ήταν ξεκάθαρα και δεν ήταν άλλα από τις γηπεδούχες ομάδες. Από την στιγμή μάλιστα που οι φιλοξενούμενες αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες, το έργο και των δύο έγινε ακόμα πιο εύκολο, καθώς τόσο οι «ερυθρόλευκες» όσο και τα κορίτσια της Ευστρατίας Κοκκίνου έκαναν περίπατο επικρατώντας με 3-0 και παίρνοντας με άνεση το εισιτήριο για την οχτάδα.

Υπό το βλέμμα της Γκίμπσον
Ας πάρουμε τους αγώνες ξεχωριστά. Στο Ρέντη και με την νεοαποκτηθείσα Μάλορι Γκίμπσον να είναι στην αποστολή φορώντας την φανέλα με το 9, ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο επικρατώντας του Πανιωνίου με 3-0 (25-8, 25-9, 25-13).
Ολυμπιακός (Γ.Νικολάκης): Μουστάκη 3, Κυριακίδου 12, Καβαθά 8, Ογκνιένοβιτς 12, Χαντάβα 13, Κόλεβα 11, Μαγγίνα (λ. 50%)/ Τζούριτς 3, Μουρατίδη.
Πανιώνιος (Τ. Σωτήρχος): Γκούζου 5, Αναγνωστοπούλου 2, Πετρουλάκη, Νάστου 4, Σταυροπούλου 2, Σιλχάνοβα 1, Τσιάρα (λ. 20%)/ Μίνα(λ. 24%), Μπουζουνιεράκη 1.
Νικολάκης: «Παίξαμε σοβαρά»
Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης ανέφερε: «Όπως μαρτυρά και το επιμέρους σκορ των σετ δεν δυσκολευτήκαμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Είμαι ικανοποιημένος που ανεξαρτήτως της διαφοράς δυναμικότητας παίξαμε σοβαρά και εφαρμόσαμε αυτά που είχαμε πει πριν από την έναρξη του αγώνα. Η Γκίμπσον δεν αγωνίστηκε καθώς προέρχεται από ένα κουραστικό υπερατλαντικό ταξίδι. 
περισσότερα http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου