Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Βαλβέρδε: «Η πρόκριση χάθηκε στο Καραϊσκάκη»

O Ερνέστο Βαλβέρδε μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ... χρέωσε τον αποκλεισμό της ομάδας του στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη.
Αναφορικά με τον αγώνα ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε: «Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Γενικότερα δεν ήταν ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες. 

Ο ΠΑΟΚ είχε μόνο το σουτ του Βιεϊρίνια στο πρώτο μέρος. Ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού επειδή ο ΠΑΟΚ είχε κλειστεί, αλλά δεν κάναμε ευκαιρίες. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το γκολ και ένα ακόμη σουτ του Βιεϊρίνια. Δεν πιστεύω ότι η επίθεσή μας ήταν ανοργάνωτη, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να βάλουμε γκολ. 

Αυτήν τη στιγμή δε χρειάζεται να ρίξουμε ευθύνες σε κανέναν παίκτη. Σε όλα τα παιχνίδια μεταξύΠΑΟΚ και Ολυμπιακού όταν η μία ομάδα μένει με δέκα παίκτες στο τέλος χάνει». 

Για το κατά πόσον ήθελε γεμάτη την Τούμπα ή όχι απάντησε: Εγώ θέλω να παίζω με κόσμο στις κερκίδες. Το παιχνίδι έτσι αποκτά ρυθμό. Όπως και να έχει ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο δημιούργησε καλή ατμόσφαιρα. Εμείς ψάχναμε ένα παιχνίδι με ρυθμό. 

Ο ΠΑΟΚ είχε μία με δύο καλύτερες ευκαιρίες, αλλά γενικά δεν υπήρξαν πολλές φάσεις μες στον αγώνα. Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου πιστέψαμε ότι θα κερδίζαμε. Η ομάδα που θα έβαζε ένα γκολ, θα κέρδιζε. Εμείς δεν ισοφαρίσαμε και εκεί χάθηκε το παιχνίδι.

Για τα μέτρα της Αστυνομίας επισήμανε: Εγώ είμαι προπονητής ποδοσφαίρου και μιλάω για ό,τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Δεν γνωρίζω συνήθως αν υπάρχει πολλή ή λίγη αστυνομία. Είναι κάτι που δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.

Για το αν ήταν ο βασικός λόγος της ήττας η αποβολή του Μιραλάς σχολίασε: Όχι δεν χάσαμε για αυτό. Αλλά προτιμάμε να τελειώνουμε με 11 παίκτες. 

Η πρόκριση χάθηκε στο Καραϊσκάκη και όχι εδώ. Γνωρίζαμε πως δεν θα μπούνε πολλά γκολ. Ξέρουμε τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και τα δικά μας εκτός έδρας και δεν περιμέναμε πολλά γκολ. Σίγουρα, όμως, στην έδρα μας έπρεπε να πετύχουμε πιο πολλά τέρματα.

Για το αν δίνει εξήγηση στην μεγάλη αντιπαλότητα των δύο ομάδων διευκρίνισε: Δεν το ξέρω αυτό. Εσάς θα ήθελα να ρωτήσω. Δεν καταλαβαίνω καθόλου γιατί συμβαίνει αυτό. Δε ξέρω πως περνάτε εσείς στο Καραϊσκάκη, αλλά εμείς δεν περνάμε καλά στην Τούμπα. Ελπίζω να ξέρετε εσείς γιατί συμβαίνει αυτό. Εγώ, δεν ξέρω να σας το πω.



http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου