Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ευρωλίγκα Για το 2-1 ΠΑΟ και Ολυμπιακός

του Χρήστου Φασούλα
Το πιο αποφασιστικό παιχνίδι στη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας είναι τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον Ολυμπιακό αυτό που θα δώσουν το βράδυ της Τρίτης. Με το σκορ στο 1-1, οι δύο κορυφαίες ελλγνικές ομάδες θα επιχειρήσουν να πετύχουν το 2-1, κάτι που θα τους φέρει μία νίκη μακριά από το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης.

Ο βαθμός δυσκολίας, ωστόσο, έχει διαφοροποιηθεί για για τις δύο ομάδες. Οι "ερυθόλευκοι" ξεκίνησαν με πλεονέκτημα έδρας και οι "πράσινοι" με μεινέκτημα, ωστόσο τα αποτελέσματα της περασμένης Πέμπτης αντέστρεψαν άρδην την κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα από τη Σιένα στο δεύτερο παιχνίδι του ΣΕΦ, θα πρέπει να "σπάσει" την έδρα της Σιένα, με την πρώτη προσπάθεια  να ξεκινάει την Τρίτη το βράδυ (21.00). Μοναδικό πρόβλημα (πέραν βέβαια του γνωστού με τον Βασιλόπουλο) για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν μέχρι το βράδυ της Δευτέρας ο Τεόντοσιτς, ο οποίος ωστόσο έδειξε στην τελευταία προπόνηση να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Όσο για τον Παναθηναϊκό, ύστερα από το θρίαμβο της Πέμπτης στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" επί της Μπαρτσελόνα, αρκεί να αξιοποιήσει την έδρα του την Τρίτη (21.45) και την Πέμπτη για να πάει εκείνος στη Βαρκελώνη και οι πρωταθλητές Ευρώπης και διοργανωτές να μείνουν... στην απ' έξω! Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, έχοντας ολόκληρο το "οπλοστάσιο" στη διάθεσή του. Μεγάλο όπολο για τους πρωταθλητές οι 18.000 οπαδοί τους που αναμένεται να γεμίσουν ασφυκτικά το κλειστό του ΟΑΚΑ..



http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου