Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Α.Ο.Π Μοσχάτου: «Βάσεις για Α2»!....Ο Πρόεδρος, Νεκτάριος Χαλβατζής, μίλησε στην «ΑΘΛΗΣΗ» για τους στόχους του τμήματος βόλεϊ!


«Οι μεγάλες αγάπες ζουν για πάντα και πάνε στον Παράδεισο», λέει ένα γνωστό ρητό το οποίο, μάλλον, ταιριάζει απόλυτα στην σχέση του Α.Ο.Π Μοσχάτου με τον Νεκτάριο Χαλβατζή! Ο νυν διοικητικός ηγέτης του εν λόγω σωματείου υπηρετεί τα τμήματα βόλεϊ αυτού από το μακρινό 1982, με απόλυτη πίστη και επιμονή για την υλοποίηση των στόχων του! Με ευλάβεια στο καθήκον του γιατί υπήρξε αθλητής του συγκροτήματος βόλεϊ στις αρχές της δεκαετίας του 80’, αλλά και Πρόεδρος του συλλόγου από το 1996 έως σήμερα, γράφοντας, καθημερινά, τη δική του ιστορία στον χώρου του αθλητισμού και… πονώντας όσο ελάχιστοι αυτόν! Ιστορία, η οποία συνάδει τις επιθυμίες του, τα όνειρα του και μαρτυρά τον κόπο αρκετών ετών, στα οποία ο ίδιος έχει αφιερώσει τις περισσότερες στιγμές της ζωής του για χάρη της μεγάλης αγάπης του! Η περσινή σεζόν (2009-10) συνοδεύτηκε με τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του ανδρικού τμήματος, το οποίο προβιβάστηκε στη Β’ Εθνική Κατηγορία, ο ίδιος ταξίδευσε, καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής, στο κόσμο των επιτυχιών, αν όχι των θριάμβων, ενώ φέτος επιδιώκει την παγίωση του Α.Ο.Π Μοσχάτου στη Β’ Κατηγορία, κάτι το οποίο έχει, ουσιαστικά, πετύχει! Συνοδοιπόροι της προσπάθειας του Νεκτάριου Χαλβατζή για την καταξίωση του συμπαθέστατου συγκροτήματος στη Β’ Εθνική δεν είναι άλλοι από τον άμεσο συνεργάτη του, Χαράλαμπο Διονάτο και τον προπονητή, Κυριάκο Γρηγορακάκη, οι οποίοι συνέδεσαν πέρσι τα ονόματα τους με τη θριαμβευτική πορεία της ομάδας, η οποία τερμάτισε στην 1η θέση της Α’ ΕΣΠΕΔΑ δίχως να ηττηθεί σε κάποιο ματς! Ο Νεκτάριος Χαλβατζής αναγνωρίζει την προσφορά των συγκεκριμένων ανθρώπων στο σωματείο βόλεϊ, εγκωμιάζει το έργο τους και μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ», αναφέρεται στο πρόσφατο παρελθόν και στο μέλλον του Α.Ο.Π Μοσχάτου! «Εγώ υπηρετώ τον Α.Ο.Π Μοσχάτου από το 1996 ως Πρόεδρος, αφού μέχρι τότε ήμουν αθλητής-πασαδόρος- και διαιτητής για επτά έτη! Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα του συλλόγου μας, ξοδεύοντας αρκετές ώρες μαζί με τον συνεργάτη μου, Χαράλαμπο Διονάτο, για το καλό των ομάδων μας! Μας βλέπετε, άλλωστε, πως είμαστε αρκετές ώρες στο γυμναστήριο, ξεχνώντας πολλά πράγματα της καθημερινής μας ζωής! Εμείς ανοίγουμε το γυμναστήριο, εμείς το κλείνουμε  και εμείς παρέχουμε όποια βοήθεια χρειάζονται οι αθλητές μας! Βέβαια, οι παίκτες του Α.Ο.Π Μοσχάτου δεν είναι επαγγελματίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εμείς δεν οφείλουμε να τους στηρίξουμε! Αυτοί οι οποίοι διαμένουν σε μακρινές περιοχές συγκριτικά μ’ αυτή του Μοσχάτου, εισπράττουν ορισμένα χρηματικά ποσά για την εξασφάλιση των μετακινήσεων τους, ενώ όλοι τους χαίρουν της εκτίμησης μας γιατί παλεύουν για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας!», ανέφερε, αρχικά, ο Νεκτάριος Χαλβατζής.  
«Άνοδος, παραμονή και όνειρο»!
Ο διοικητικός ηγέτης του Α.Ο.Π Μοσχάτου αναφέρθηκε στην συνέχεια στην επιτυχία της ομάδας την περσινή περίοδο, στο φετινό στόχο της και στον μελλοντικό σκοπό του ιδίου και των συνεργατών του! «Πέρσι, η ομάδα μας κατάφερε να προβιβαστεί στη Β’ Εθνική Κατηγορία, γράφοντας τη δική της ιστορία στον χώρο του βόλεϊ! Αυτό οφείλεται στην προσπάθεια όλων των μελών του τμήματος και ειδικά στην παρουσία του έμπειρου πασαδόρου, Άγγελου Καρακίτσου! Ο συγκεκριμένος βολεϊμπολίστας δέχθηκε να συνεργαστεί, αφιλοκερδώς, μαζί μας και πάλεψε μαζί μ’ όλους τους αθλητές για την υλοποίηση του στόχου μας. Φέτος, ο Α.Ο.Π Μοσχάτου έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στη Β’ Εθνική Κατηγορία, αν και θα μπορούσε να είχε συγκεντρώσει περισσότερους από 11 πόντους, τους οποίους έχει εισπράξει έως τώρα! Δυστυχώς, όμως, η απουσία του διαγώνιου μας, Στυλιανού, ο οποίος έπεσε πριν λίγο καιρό θύμα ατυχήματος, επηρέασε, κάπως, την αγωνιστική εικόνα του Α.Ο.Π Μοσχάτου!», είπε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Μπιτς βόλεϊ και μέλος της Ε.Ο.Π.Ε (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης), για να προσθέσει: «Μελλοντικός μας στόχος είναι η θέσπιση βάσεων, προκειμένου να συμμετάσχει η ομάδα κάποια στιγμή στο Πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας! Βέβαια, εμείς δεν μπορούμε να διαθέσουμε κάποιο υψηλό ποσό για την ετήσια συντήρηση του τμήματος, ωστόσο η σκληρή και σωστή δουλειά του προπονητή μας, Κυριάκου Γρηγορακάκη, των αθλητών μας και των ανθρώπων του τμήματος, μπορούν να μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα! Φυσικά, αν εμφανιστεί ξαφνικά κάποιος εφοπλιστής, ο οποίος θα θελήσει να αναλάβει τις τύχες του σωματείου, δε θα του πούμε όχι! Εμείς, πάντως, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να οδηγούμε συνεχώς τον Α.Ο.Π Μοσχάτου σε επιτυχίες!», κατέληξε ο πάλαι ποτέ μπασκετμπολίστας (1967-69) και βολεϊμπολίστας από το έτος 1969 μέχρι το 1982, διαγράφοντας τη δική του πορεία σε Ολυμπιακό και Α.Ο.Π Μοσχάτου!     

http://www.athlisi.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου