Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Στην πασαρέλα Ζουγανέλη - Ματιάμπα - Λιβιτσάνου - Ψυχράμη


Χρέη μοντέλων ανέλαβαν οι Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ησαΐας Ματιάμπα,  Άντα Λιβιτσάνου, Αντιγόνη Ψυχράμη, Αλέξης Φούκος, Πηνελόπη Ανστασοπούλου και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου! Οι 7 επώνυμοι ανέβηκαν στην πασαρέλα κατά την διάρκεια της 9ης «Athens Xclusive Designers Week» και απέσπασαν θερμό χειροκρότημα!

Την έκπληξη έκανε το σχεδιαστικό δίδυμο Celebrity Skin, που έκανε τους 7 επώνυμους από τον χώρο του τραγουδιού και της ηθοποιίας να «πετάξουν» τα συνηθισμένα και να φορέσουν τις νέες τους δημιουργίες.

Η επίδειξη είχε τον τίτλο «Dramatic Discipline» και ο Δημήτρης Στρέπκος με την Ελένη Μπάρλα παρουσίασαν τις 32 προτάσεις τους για το επόμενο Φθινόπωρο και Χειμώνα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για την θεατρικότητα των ρούχων.

Αρχικά, το κοινό είδε τους επώνυμους σε ένα εισαγωγικό βίντεο, ωστόσο, ουδείς περίμενε ότι θα τους δει να περπατούν live στην πασαρέλα!

Κι αν οι celebrities στην πασαρέλα δεν σας λένε πολλά από μόνοι τους, τότε να σας ενημερώσουμε ότιπερπατούσαν ανάμεσα σε... δίμετρες καλλονές ντυμένες στα μαύρα και με αρχαιοελληνικές περικεφαλαίες!

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου