Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Βγάζει πρωταθλητή το Μετς!

Η μεγάλη αναμέτρηση των «αιωνίων» στο κλειστό του Μετς, η έκβαση της οποίας αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον εφετινό πρωταθλητή ξεχωρίζει από την 5η αγωνιστικής της β’ φάσης στην Α1 βόλεϊ των γυναικών.
Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός με τον «αέρα» των δύο βαθμών φιλοξενεί την Καθαρά Δευτέρα (7/3) τον Ολυμπιακό, κλείνοντας την αυλαία του προγράμματος για τις θέσεις 1-6. Με νίκη οι «πράσινες» αυξάνουν τη διαφορά από τον αντίπαλό τους και παίρνουν σοβαρό προβάδισμα για τον τίτλο, αφού η διαφορά θα είναι δύσκολο να καλυφθεί στη συνέχεια, ενώ με διπλό των «ερυθρολεύκων» ανατρέπεται η μέχρι τώρα εικόνα στην κορυφή και οι δύο ομάδες πάνε σχεδόν στα… ίσια για την κατάκτηση του τροπαίου.

Στον συγκεκριμένο αγώνα θα ισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας που προβλέφθηκαν και στην αναμέτρηση των ανδρών, την προηγούμενη Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδας. Στο κλειστό του Μετς θα βρεθούν μάξιμουμ 700 άτομα, που θα είναι μαθητές δημοτικού, αθλητές βόλεϊ, αθλητές όλων των τμημάτων της γηπεδούχου, αθλητές Ακαδημιών βόλεϊ, προπονητές, διαιτητές, μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, μέλη Δ.Σ. των τοπικών Ενώσεων και Επιτροπών της ΕΟΠΕ, μέλη Δ.Σ. σωματείων βόλεϊ, χορηγοί της γηπεδούχου και δημοσιογράφοι.

Στους δύο αγώνες που ανοίγουν το Σάββατο (5/3) την αυλαία, ο Ηρακλής Κηφισιάς αναμετράται στο Ζηρίνειο με το Ανατόλια, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση των Μεσογείων, όπου το Μαρκόπουλο υποδέχεται την ΑΕΚ.

Την ίδια ημέρα διεξάγονται και οι αγώνες για τις θέσεις 7-12, με τον Πανιώνιο να φιλοξενεί τη Λάρισα, τον Ηρακλή να αγωνίζεται στο Κατσάνειο κόντρα στο Πειραματικό και τον Πανελλήνιο να υποδέχεται στην Κυψέλη την Κερατέα.



περισσότερα http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου