Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Έμεινε στην Τρίτη και τώρα τρέχει!


Έμεινε στην Τρίτη και τώρα τρέχει! Η Σιένα ήταν αγνώριστη! Το ίδιο και ο Ολυμπιακός! Οι Ιταλοί κέρδισαν 82-65… έσπασαν την έδρα και έβαλαν δύσκολα στους «ερυθρόλευκους» για το final4!
Ο θριαμβευτικός τρόπος που ήρθε η νίκη στο πρώτο παιχνίδι έκανε τεράστιο κακό στον Ολυμπιακό που πίστεψε ότι το +48 έφθανε και περίσσευε όχι για το 1-0, αλλά για να προκριθεί στο φάιναλ φορ. Οι Ιταλοί δεν ξεγελάστηκαν, μπήκαν στο παρκέ αποφασισμένοι να δείξουν ότι η εικόνα του πρώτου αγώνα δεν τους αντιπροσωπεύει και οι «ερυθρόλευκοι» παρασυρμένοι για μια ακόμα φορά από την πανηγυρική ατμόσφαιρα που στήθηκε στις εξέδρες έχασαν τη… γη κάτω από τα πόδια τους.
Το πρώτο ματς της σειράς ήταν απλώς «κάτι μαγικό». Ο Ολυμπιακός έκανε το τέλειο αμυντικά παιχνίδι και η Σιένα το χειρότερο επιθετικά παιχνίδι. Όπως είχε πει και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς η «επανάληψη του σεναρίου είναι αδύνατη». Τα στοιχεία της φιλοσοφίας των Πειραιωτών φυσικά στην άμυνα ήταν ίδια και απαράλλακτα, αλλά οι Ιταλοί ξεκίνησαν με περισσότερο πείσμα και ηρεμία στο παιχνίδι τους ξέροντας τι είχαν να αντιμετωπίσουν.
Περισσότερα http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου