Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Κυπελλούχος η Νέα Ιωνία!

Έπειτα από δύο συνεχόμενους χαμένους τελικούς (2009, 2010), ο τρίτος ήταν και ο... τυχερός για τη Νέα Ιωνία, που αναδείχθηκε Κυπελλούχος στο χάντμπολ γυναικών με 26-23 επί της Αναγέννησης.
Στον μεγάλο τελικό του φάιναλ φορ που διεξήχθη στο κλειστό του Δαΐς, το συγκρότημα της Σοφίας Ναϊσίδου επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της, έχοντας σε μεγάλη μέρα την τερματοφύλακα, Πέτια Πέντσεβα, η οποία κατέβασε τα... ρολά.

Από την άλλη, η «Αυτοκράτειρα» του γυναικείου χάντμπολ και πολυνίκης του θεσμού με 10 τρόπαια προσπάθησε να επανέλθει στις επιτυχίες έπειτα από τρία χρόνια, όμως δεν τα κατάφερε αν και σε αρκετά διαστήματα του αγώνα είχε το προβάδισμα. Η Νέα Ιωνία, όπως άλλωστε έχει αποδείξει και τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, δεν άφησε την ευκαιρία που της δόθηκε -με την απουσία της Ορμής- να περάσει ανεκμετάλλευτη και στην 5η παρουσία της σε τελικό σήκωσε την κούπα!

Τα 10λεπτα: 3-4, 6-8, 10-12 (ημ.), 17-15, 20-17, 26-23.
Νέα Ιωνία (Σοφία Ναισίδου): Πέντσεβα, Κρούμοβα 5, Ζουμπουνέλη, Λαφάρα 6, Παπανικολάου 3, Μπότσμαν 3, Λογδανίδου 1, Χρονοπούλου, Σλιάκοβα 5, Αμαξινεσέι, Κοντοστεργίου, Τσάκαλου 4, Βοίτοβιτς, Γκεργκίνα.
Αναγέννηση Άρτας (Σωτήρης Ντάλλας): Μπαλάφα 2, Σκουτέλα 2, Χήτα, Βέμη 4, Σκάρα 4, Δήμου, Αποστόλου, Βράτσεβα 6, Μπρίκα 4, Γκορντίεβα, Στανκούτε 1, Καλασνίκοβα.



http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου