Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Το τρία στα τρία έκανε ο Ολυμπιακός, κερδίζοντας και μέσα στο Ρέντη τον Παναθηναϊκό


Οι μαθητές... δημιουργούν παράδοση στα συγκλονιστικά παιχνίδια του βόλεϊ! Ο Ολυμπιακός κέρδισε για 3η φορά φέτος τον αυτόχειρα Παναθηναϊκό με 3-2 χάρη στον μαύρο πάνθηρα Ντεσπέιν και πήγε τελικό!
Το τρία στα τρία έκανε ο Ολυμπιακός, κερδίζοντας και μέσα στο Ρέντη τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» και τις τρεις φορές που έχουν βρει φέτος τους «πράσινους» τους έχουν κερδίσει. Τελευταία ήταν η σημερινή όπου σε ένα πραγματικά εξαιρετικό παιχνίδι, διαφήμιση για το βόλεϊ, νίκησαν με 3-2 (20-25, 25-21, 25-22, 17-25, 19-17) και πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στις 19/3 στην Ορεστιάδα.
Το πήρε ο Ντεσπέιν

Πριν αναφερθούμε στα του αγώνα, θα πρέπει να γίνει μια ειδική μνεία για την απόδοση του Ντεσπέιν. Ο Κουβανός ακραίος ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε όλα τα δεδομένα στο πέμπτο σετ, δίνοντας την μεγάλη νίκη στην ομάδα του, ενώ συνολικά ήταν εντυπωσιακός κερδίζοντας 21 πόντους με 17/28 επιθέσεις και 4 άσους. Πήγε στο σερβίς και με τους… πυραύλους που εκτόξευε, είτε κέρδιζε άσους, είτε χαλούσε την υποδοχή του «τριφυλλιού». Μάλιστα για να κάνει την πρόκριση ακόμα πιο προσωπική υπόθεση, ήταν ο παίκτης που πήρε με άσο τον τελευταίο πόντο της αναμέτρησης.

Ήταν διαφήμιση

Ναι μεν οι παίκτες και φίλοι του Ολυμπιακού θα πανηγυρίζουν και με τα δίκιο τους την μεγάλη νίκη και πρόκριση και στον αντίποδα οι «πράσινοι» θα είναι στεναχωρημένοι για την εμφάνιση, ωστόσο αυτό που κέρδισε σήμερα ήταν το βόλεϊ. Σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, παρότι το γήπεδο δεν γέμισε και οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις, καθηλώνοντας τους πάντες που το παρακολούθησαν και σίγουρα τους αξίζουν πολλά μπράβο.

Περιμένει να δει τον αντίπαλο

Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανανεώσει το ραντεβού του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου και θα περιμένει την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή στην Πυλαία για να δει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Ορεστιάδας (19/3).

Το έχασε μέσα από τα χέρια του

Παρά την ήττα η εμφάνιση του Παναθηναϊκού μόνο κακή δεν μπορεί να πει κάποιος πως είναι, μιας και οι «πράσινοι» έπαιξαν και αυτοί εξαιρετικό βόλεϊ, φτάνοντας μια ανάσα από την μεγάλη πρόκριση. Μάλιστα στο 5ο σετ έδειχναν να την είχαν στα χέρια τους, μιας και είχαν προηγηθεί με 10-6, αλλά εκεί μίλησε ο Ντεσπέιν και τα συνεχόμενα λάθη, με συνέπεια οι «ερυθρόλευκοι» να πανηγυρίσουν στο τέλος.



περισσότερα http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου