Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Το σωματείο φίλων της Eurovision εύχεται καλή επιτυχία στον Λούκα

Το αρχαιότερο ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision «The Greek Eurovision fanclub» με τη συνεχή του παρουσία στον διαγωνισμό, από το 1988, εύχεται καλή επιτυχία στη φετινή μας συμμετοχή, τον Λούκα Γιώρκα και το τραγούδι του «Watch my dance».

Το σωματείο στηρίζει τη συμμετοχή της χώρας μας και θα είναι δίπλα της σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της, μέχρι τον α’ ημιτελικό που θα διεξαχθεί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας στις 10 Μαΐου.

Τη βραδιά του ελληνικού τελικού ήταν όλοι εκεί, δίπλα στους διαγωνιζόμενους, δίπλα στους φίλους τους πλέον. Τους υποστήριξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρόλο που βρίσκονταν σε διαφορετικό στούντιο και παρακολουθούσαν την παρουσίαση των τραγουδιών από ένα μόνιτορ. Παρ' όλα αυτά δεν έχασαν στιγμή τον παλμό τους και δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν τους έξι υποψηφίους.

Τα μέλη του σωματείου δήλωσαν πως όλοι τους ήταν υπέροχοι και θα τους μείνει αξέχαστο το μεγάλο πάρτι που διοργάνωσαν λίγες ημέρες πριν από τον τελικό, σε γνωστό μαγαζί στο Παγκράτι. «Ήταν όλοι τους υπέροχοι. Πέρα από λαθάκια, προβληματάκια και όλα όσα συνοδεύουν πάντα έναν τελικό» μας είπαν χαρακτηριστικά!

Το ταξίδι μόλις άρχισε και όλοι οι υποστηρικτές του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού θα ακολουθήσουν το Λούκα και την ελληνική συμμετοχή στη διαδρομή για τον 56ο διαγωνισμό της Eurovision.

Στις φωτογραφίες που θα δείτε στο slide show που ακολουθεί, διακρίνονται ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, η Ελεάνα Βραχάλη με τον Λούκα και τον Stereo Mike την ώρα που κάνουν τις δηλώσεις τους για το «Watch my dance», ενώ σε δύο άλλες ο γενικός γραμματέας του σωματείου, Χρήστος Ζαφειρίδης με την Αντιγόνη Ψυχράμη, μια εκ των υποψηφίων, ενώ σε άλλη με την εκπρόσωπο της Βουλγαρίας κατά την αναχώρησή τους από τα στούντιο της ΕΡΤ. Διακρίνονται και πολλά ακόμη μέλη των φίλων της Eurovision.

Καλή επιτυχία, Ελλάδα! Το κεφάλι ψηλά και τα χέρια ανοιχτά.



http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου