Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Κυρίαρχη η Honda στο Κατάρ

Η δεύτερη ημέρα των δοκιμών εξέλιξης ολοκληρώθηκε σήμερα στο Κατάρ, λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Moto GP. Εκεί, η Repsol Honda δείχνει να έχει το… πάνω χέρι, καθώς έκανε και σήμερα το 1-2. Μοναδική διαφορά με χθες είναι ότι ο Κέισι Στόνερ ήταν σήμερα στην κορυφή των χρόνων αντί του Ντάνι Πεντρόσα, ο οποίος ηγήθηκε χθες.

Ο πρώτος κέρδισε τον ομόσταβλό του και τον άφησε μόλις έξι εκατοστά του δευτερολέπτου πίσω. Τρίτο χρόνο έγραψε ο Μπεν Σπάις, που δείχνει ότι τα πάει καλά με τη Yamaha, με τον Μάρκο Σιμονσέλι να τον ακολουθεί. Πέμπτος ήταν ο τρίτος αναβάτης της Repsol Honda, Αντρέα Ντοβιζιόζο. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι ντε Πινιέ, Λορένθο, Έντουαρντς, Χέιντεν και Αογιάμα.

Όσον αφορά τον Βαλεντίνο Ρόσι, δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί ακόμα στη νέα του ομάδα. Ο «Γιατρός» έγραψε μόλις το 13ο χρόνο στην πίστα ανάμεσα σε άλλους 16 αναβάτες. Έτσι, ο Ιταλός θα πρέπει να κάνει γρήγορα τα… κόλπα του αν θέλει να επανέλθει στην κορυφή και να συνεχίσει τους τίτλους.



http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου