Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Όλοι οι επώνυμοι στο πλευρό της Ιαπωνίας!-Το φυλαχτό της Lady Gaga


Σοκαρισμένοι είναι οι επώνυμοι της διεθνούς αλλά και της εγχώριας showbiz από τις εικόνες Αποκάλυψης που αντικρίζουν από χθες στην Ιαπωνία. Μετά τον καταστροφικό σεισμό αλλά και το τεράστιο τσουνάμι που ακολούθησε σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμα του, πολλοί διάσημοι έσπευσαν μέσω Twitter να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους αλλά και να στείλουν τις ευχές τους στο λαό της Ιαπωνίας.

Μετά την Paris Hilton, την Kim Kardashian, την Kate Perry, τον Γιώργο Τσαλίκη, την Ελεονώρα Μελέτη και την Βίκυ Χατζηβασιλείου, που σχολίασαν χθες την καταστροφή στην Ιαπωνία (http://www.star.gr/life_style/83882/), σήμερα ήρθε η σειρά και των υπόλοιπων διασήμων να εκφράσουν τη λύπη αλλά και την υποστήριξη τους.
Πρώτη πρώτη η Lady Gaga που έχει αποδείξει επανειλημμένα τις φιλανθρωπικές της ανησυχίες:«Σχεδίασα ένα Ιαπωνικό Φυλαχτό. Αγοράστε το. Δώστε εδώ χρήματα και όλα τα έσοδα θα πάνε για την ανακούφιση των θυμάτων της Ιαπωνίας. Εμπρός τέρατα!» έγραψε στο Twitter της η εκκεντρική τραγουδίστρια, ανεβάζοντας και την σχετική φωτογραφία.
Η Kate Perry σήμερα, ανέβασε άλλο σχόλιο στο site της, προσκαλώντας όλους τους φανς της να μην ξεχάσουν να κάνουν φιλανθρωπικές δωρεές, αναρτώντας και τις σχετικές ιστοσελίδες. 
Η Eva Longoria, έστειλε και εκείνη τη συμπαράσταση της στην Ιαπωνία, γράφοντας: «Σου στέλνω τις προσευχές μου Ιαπωνία».
Το ίδιο και η Britney Spears που σχολίασε την Βιβλική καταστροφή, γράφοντας: «Τόσο τραγικό. Η καρδιά μου ραγίζει για την Ιαπωνία».
Η Paris Hilton συνέχισε και σήμερα τα μηνύματα υποστήριξης, παρακινώντας του φανς της να προσευχηθούν για την Ιαπωνία: «Προσευχηθείτε για την Ιαπωνία. Χρειάζονται την αγάπη και την υποστήριξη μας».
Ενώ το Καλομοιράκι ανέβασε το εξής σχόλιο στο Twitter: «Η καρδιά μου είναι με όλους τους ανθρώπους στην Ιαπωνία. Οι προσευχές μας και οι σκέψεις μας να συντροφεύουν τους φίλους και τις οικογένειες τους. Εύχομαι η Ιαπωνία να σταθεί ξανά γρήγορα στα πόδια της».



http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου